Szekeres Viktor

G.I. Joe 2: megvan a cím és további infók

Ősz elején kezdődhet a második újkori G.I. Joe-mozifilm forgatása. Azonban nem csak a forgatási helyszín változik, hanem a rendező személye is: ezúttal az eddig táncos filmeket készíti Jon Chu fogja dirigálni a stábot.

A Paramount Pictures G.I. Joe-folytatása a Digital Spy információi szerint a G.I. Joe 2: Cobra Strikes címet fogja viselni. A film forgatására szeptember és november között kerül sor Louisiana államban, azon belül is főként New Orleans városában, a távozó Stephen Sommers rendező helyére pedig az a Jon Chu érkezik, akitől korábban nem akciófilmeket kaptunk, hanem inkább táncosakat: Step Up 2: Streetdance, Step Up 3D, Justin Bieber: Never Say Never.

Amit biztosan lehet tudni a filmmel kapcsolatban, hogy Channing Tatum (Duke), Ray Park (Snake Eyes) és Lee Byung-hun (Storm Shadow) vissza fog térni, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a távozó karakterek helyére kik fognak érkezni. Az első G.I. Joe-film, a Kobra árnyéka ugyan összesen 300 millió dollár bevételt hozott (150 Amerikában és 150 a világ többi részén), azonban a 175 milliós költségvetésnek, valamint a közel sem hízelgő kritikáknak és nézői véleményeknek köszönhetően nem tekinthető rettentő sikeresnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!