Szekeres Viktor

Tony Jaa 3D-ben tér vissza A sárkány bosszúja 2-ben

Tony Jaa az Ong Bak után újabb filmjének folytatásában vállalt főszerepet. A sárkány bosszúja 2-re visszatérnek az első rész készítői, s a nézők 3D-ben is élvezhetik a látványos bunyókat.

Nemsokára elkészül Tony Jaa 2005-ös filmjének, A sárkány bosszújának (Tom Yum Goong, más néven a The Protector) a folytatása. A gyártó thaiföldi Sahamongkolfilm digitális 3D-ben tervezi a második részt vetíteni. A Screen Daily információi szerint az eredeti film és az Ong Bak-sorozat készítői, köztük természetesen Tony Jaa ismét össze fognak állni tehát a júliusi forgatás kezdésére.


A Sárkány bosszúja 2-ben a főszereplő továbbra is Jaa marad, partnernője pedig az a Jija Yanin, aki az ugyancsak az Ong Bak készítőitől származó Raging Phoenix-ből (Deu suay doo) ismerhettünk meg. A film rendezője az első részt is dirigáló Prachya Pinkaew (Ong-bak - A thai boksz harcosa, Chocolate - A harc szelleme), az akciójeleneteket pedig Panna Rittikrai fogja koreografálni. A Sárkány bosszúja 2, ellentétben az első résszel, teljes egészében Thaiföldön fog készülni és várhatóan jövő év elején kerül bemutatásra a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #3
    Ha nem ismered akkor az Ong-Bakot nézd meg, ne ezt a hulladékot amiből itt a tariler van.
  • pokolfiu #2
    kieza srác? egész jó mozgása van...
  • G22 #1
    Az új Mortal Kombat filmben kellene őt alkalmazni..