Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül mozikba az Amerikai pite 4

Idén a Sikoly jelentkezett 10 évnél hosszabb hallgatás után egy negyedik résszel, jövőre pedig az Amerikai pite-sorozat fog hosszas távollét után visszatérni a mozikba. A premierre tavasszal kerül sor.

A Universal Pictures kitűzte az Amerikai pite negyedik részének, az America Reunion-nak a premierdátumot: a film április hatodikán kerül az amerikai mozikba, 2012-ben. Az időpont sokak számára meglepetést jelentett, hiszen az eddigi három Amerikai Pite a nyári hónapok során került mozikba. Azt még egyelőre nem tudni, hogy milyen vetélytársakkal kényszerül szembenézni az American Reunion, hiszen más premiert még nem jelentettek be az április 6-i dátumra.

A Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg által írt és rendezett film a régi Amerikai piték legtöbb szereplője várhatóan vissza fog térni, bár aláírt szerződéssel egyelőre nem sokan rendelkeznek. A tervek szerint Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eugene Levy, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari és Jennifer Coolidge fog mindenképp visszatérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #3
    Várós lesz :D Stifler! xd
  • Daell Drow #2
    Most akkor aprilis 6 vagy augusztus 6?
  • xido #1
    Oóóó..Jennifer Coolidge...Stifler mamája..mm:))