Szekeres Viktor

A Halálos iramban 6. részétől háttérbe szorul az autózás

A Halálos iramban-sorozat a harmadik résszel behalni látszott, azonban a Universal hatalmas bravúrral a széria legsikeresebb tagjává tette a negyedik epizódot. Nemsokára ismét váltás következhet.

A Deadline információi szerint nagy lépésre szánja el magát a Universal stúdió, hiszen változtatni fognak a Halálos iramban-sorozat filozófiáján. Az eredetileg illegális autóversenyekről szóló filmsorozat hatodik epizódja, a Fast Six a tervek szerint már az új irányt fogja követni, s nem a gyorsulásokra, hanem a rablásokra fog koncentrálni.


A heist műfajra történő váltás egyik oka az, hogy sokan azért nem nézik meg a Halálos iramban-filmeket, mert nem érdeklődnek az autózás iránt, s abban a hiszemben élnek, hogy mindössze száguldozásból áll a játékidő. A Universal célja azonban az, hogy igazi akciófilmes franchise-szá alakítsa a Fast and Furious-filmeket, s ennek tesztjére minden bizonnyal 2013-ban kerül sor, amikor bemutatásra kerülhet a Halálos iramban 6. (Egyébként az említett filozófiaváltás leghangsúlyosabban éppen a most bemutatásra kerülő ötödik epizódban érhető tetten.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #3
    Majd halálos gyorsasággal futnak benne. Nem rossz, lehetne a címe is új. PL: Camaro's eleven. Tripla vagy semmi. XD
  • radam85 #2
    ja pedig pont a gyorsulásokért meg az sok autózásért szeretjük
  • Nailyenugysincs #1
    Az ok hogy ne csak száguldozásból álljon a film de legyen benne sok autós jelenet mert hát ez az egész lényege.