Szekeres Viktor

Megvan az Amerikai pite 4 címe és első nagy visszatérője

Alyson Hannigan, azaz Michelle már biztos fel fog tűnni az új Amerikai pite mozifilmben, mely immáron nem tinik bolondozásairól fog szólni, hanem a házas- és családi életet mutatja be, persze rendhagyó módon.

Alyson Hannigan aláírta szerződését az American Reunion című filmbe, mely az Amerika pite-sorozat negyedik része lesz. A színésznő, aki az eddigi filmekben Michelle-t, a fuvolás lányt játszotta, talán a legnagyobb kérdőjelnek számított a filmsorozatban szereplők közül, hiszen egy sikeres szituációs komédiában játszik (Így jártam anyátokkal), aminek forgatása még legalább két éven át lefoglalja ideje nagy részét.


Ahogy arra az amerikai cím is utal, az Amerikai pite 4 történetének középpontjában egy közös találkozó lesz, ahol egymást rég nem látott egykori ismerősök jönnek össze ismét. A sztori főszála Michelle-re és Jimre, Jason Biggs karakterére fog koncentrálni, illetve az ő házasságukra, valamint gyermekükre. A forgatásra a tervek szerint nyár elején kerülne sor, még az Így jártam anyátokkal 7. szezonos munkálatait megelőzően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #5
    Ha meg nem lesz benne, akkor annyira nem is fogom várni, nélküle nem pite a pite!!!! (igaz kicsit előre kalandozok, de remélem majd a régi szinkronhangokat kapják! ha Stiflernek marad, akkor már nincs is nagy baj xd)
  • macleod2005 #4
    Ha benne lesz Sean William Scott is akkor szar már nem lehet
  • gabeei #3
    Egész csini hölgy lett...
  • Csaba007 #2
    Nem!! Ez az Amerikai Pite 4.
    A többi presents volt...
  • KRTuning #1
    Hivatalos 4., "nemhivatalos" 8.? avagy
    Mozis 4., összesen 8. igaz?