Szekeres Viktor

Trónok harca: neten a 14 perces kedvcsináló

A fantasy-rajongók nagy napja április 17-én jön el, de a második legnagyobb napra április harmadikán került sor, amikor az HBO 14 percet leadott a várva várt George R.R. Martin-adaptációból, a Trónok harcából.

Még mindig meglehetősen távolinak tűnik az április 17-i dátum, amikoris bemutatkozik az HBO-n a Trónok harca (Game of Thrones) című fantasysorozat. A George R.R. Martin népszerű regényciklusa nyomán készített sorozat itthon, az HBO hazai csatornáján egy nappal a világpremiert követően már megtekinthető lesz.


A csatorna megérezve a közönségigényt, illetve a hájp alá dolgozva kedvcsináló gyanánt, vasárnap leadta a sorozat 14 perces felvezető szegmensét, ezzel is növelve a potenciális nézők kíváncsiságát. A 10 részből álló első évad a tervek szerint Martin A Jég és Tűz dala címre hallgató fantasy-ciklusának első könyvét, a Trónok harcát fogja feldolgozni, s siker esetén jövőre elkészülhet a folytatás is, mely a Királyok csatáján alapulna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tteron #3
    Nem tetszenek sem a figurák, sem az ábrázolás. A színészi játék szempontjából meg egyáltalán nincs benne szimpatikus figura. Merlin ennen a ripacs Fines gyereknek a játékában kifejezetten irritáló. Vehetne példát a testvéréről aki kicsit azért jobb színész.)Meg persze a funkciótlan csöcsvillantások(bár persze szép a szemnek:). Meg a hú de komolyan vesszük magunkat direktség sem írható pozitívan a sorozat számlájára és mivel mindenki tud Artur király legendájáról egy s mást így még az a meglepetés sem ér mint a Trónok harcával kapcsolatban hogy ezt a mesét még nem ismered, így ez a + izgalmad is megvan, hogy felfedezd magadnak ezt a világot is.)
    A Merlint meg minden gyengesége ellenére jó sorozatnak tartom, mert vannak annyira jó angol színészek benne, hogy fel tudják húzni produkciót, van bája és el tudod hinni a szereplők zömének hogy mit miért is tesz (de persze ez egy teljesen másmilyen Camelot.)
  • koschwarz #2
    mi baj van a camelottal?
  • tteron #1
    Háát Camelot nálam leszerepelt már most, de a Merlin mellett úgy nézem, hogy ez is nézős lesz :))