Szekeres Viktor

A nyár legjobb szuperhősfilmje a Zöld Lámpás lesz? Itt a 4 perces megaelőzetes

A tavaly Comic Conos előzetesért még a Warner stúdió is a rajongók elnézését kérte, a napokban viszont gőzerővel megindult a Zöld Lámpás reklámkampánya, melyet egy új videóanyaggal indítottak.

Mi a véleményed a Zöld Lámpásról?
  • Ez még nagyon jól is elsülhet.
  • Irtózatos celluloid szemét lesz.
Nem csak az amerikai filmes és képregényes rendezvényeket látogatók kedvében próbálnak járni a hollywoodi stúdiók, hanem a netezőkében is. Az Amerikában június 17-én, nálunk egy nappal korábban bemutatásra kerülő Zöld Lámpáshoz (Green Lantern) ugyanis készült egy szép, hosszú előzetesféleség, melyet a CinemaCon és a WonderCon látogatóinak vetítettek le. A Warner Bros. azonban nem érte be ennyivel, s az ott leadott anyagot 4 percesre vágva a netre is feltette, így mi is megnézhetjük, hogy fog kinézni a Zöld Lámpás-mozifilm.


A képregény-adaptációt hagyományos eszközökkel forgatták, de természetesen, aki kívánja, 3D-ben is megnézheti majd, ugyanis a stúdió felkonvertálta a végeredményt. Zöld Lámpást a filmben Ryan Reynolds fogja alakítani, de mellette fel fog tűnni Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett, Tim Robbins és Temuera Morrison, Tomar-Re hangjaként pedig Geoffrey Rush-t is hallhatja majd az, aki eredeti verzióban nézi meg a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolinev92 #20
    Azért nem hiszem, hogy az X-Men: First Class (mely megint pontos magyar nevet kapott XD), de még az Amerika Kapitány, ami még ígéretes beelőzné a Zöld Lámpást :) Az egy dolog, hogy így Marvel meg úgy, de a DC az utóbbi időbe a Zöld Lámpás sorozatának köszönhetően előzte meg a Marvelt még eladásokba is nemhogy népszerűségben! :)
  • cateran #19
    Valosagos istenek..hehe../facepalm....A skandinav mitologia semmivel sem valosagosabb (sic!) 1 Marvel kepregenynel..fikcio mind2,mesebeli figurakkal...csakugy mint a Biblia....
  • kumica #18
    ebből volt nemrég egy rajzfilm,kár hogy megnéztem,tök ugyanarról szól(előzetes alapján)
  • billbester #17
    igazából a Vikingeknél valóságosak mítosz vagymi Odin,Thor xD
  • Dynamic #16
    Én is majdnem megjártam, de még jegyfoglalás előtt kapcsoltam... :D
  • kanduhr #15
    Valóságos istenekről szól? Azt hogy?:D
  • menpe #14
    Nem is annyira gáz, mint elsőre gondoltam.
  • billbester #13
    Lehet, hogy régiek de legalább realisztikusabb a háttértörténetük mint amiket a DC Comics csinál.Supermen is az űrből jött Zöld Lámpás is egy távoli bolygó emebre miatt lett ilyen.Amerika Kapitány meg Hitler korában játszódik ez az X-men is a világháborúba a Thor mondjuk Istenekről szól de valóságosakról.
  • kalapos01 #12
    Szeirnted lehet, de csak azért mert ismertebbek, nem lesznek jobbak. Főleg, hogy az egyik a 40-es, a másik a 60-as években játszódik. Ez legalább modern.
  • JackSparrow88 #11
    "Miért? A dvd sokkal drágább, mint a mozijegy." Ja igazad van de nem mindenki lakik mozi közelben mint ahogy én sem. A legközelebbi cinema kb 30 km-re van ahol lakok de ott sem adják már a megjelenéstől az új filmeket, csak 2-3 hónap múlva. A másik nagy mozi ahol tuti adnák az meg már több mint 40 km-re van. Ha beleszámoljuk az útiköltséget és mozijegy árát plusz esetleg az étel-ital árát akkor már lazán megvan a DVD ára :D