20
  • rolinev92
    Azért nem hiszem, hogy az X-Men: First Class (mely megint pontos magyar nevet kapott XD), de még az Amerika Kapitány, ami még ígéretes beelőzné a Zöld Lámpást :) Az egy dolog, hogy így Marvel meg úgy, de a DC az utóbbi időbe a Zöld Lámpás sorozatának köszönhetően előzte meg a Marvelt még eladásokba is nemhogy népszerűségben! :)
  • cateran
    Valosagos istenek..hehe../facepalm....A skandinav mitologia semmivel sem valosagosabb (sic!) 1 Marvel kepregenynel..fikcio mind2,mesebeli figurakkal...csakugy mint a Biblia....
  • kumica
    ebből volt nemrég egy rajzfilm,kár hogy megnéztem,tök ugyanarról szól(előzetes alapján)
  • billbester
    igazából a Vikingeknél valóságosak mítosz vagymi Odin,Thor xD
  • Dynamic
    Én is majdnem megjártam, de még jegyfoglalás előtt kapcsoltam... :D
  • kanduhr
    Valóságos istenekről szól? Azt hogy?:D
  • menpe
    Nem is annyira gáz, mint elsőre gondoltam.
  • billbester
    Lehet, hogy régiek de legalább realisztikusabb a háttértörténetük mint amiket a DC Comics csinál.Supermen is az űrből jött Zöld Lámpás is egy távoli bolygó emebre miatt lett ilyen.Amerika Kapitány meg Hitler korában játszódik ez az X-men is a világháborúba a Thor mondjuk Istenekről szól de valóságosakról.
  • kalapos01
    Szeirnted lehet, de csak azért mert ismertebbek, nem lesznek jobbak. Főleg, hogy az egyik a 40-es, a másik a 60-as években játszódik. Ez legalább modern.
  • JackSparrow88
    "Miért? A dvd sokkal drágább, mint a mozijegy." Ja igazad van de nem mindenki lakik mozi közelben mint ahogy én sem. A legközelebbi cinema kb 30 km-re van ahol lakok de ott sem adják már a megjelenéstől az új filmeket, csak 2-3 hónap múlva. A másik nagy mozi ahol tuti adnák az meg már több mint 40 km-re van. Ha beleszámoljuk az útiköltséget és mozijegy árát plusz esetleg az étel-ital árát akkor már lazán megvan a DVD ára :D
  • Etinger
    Haverom megnézte a trailert, aztán elment a Zöld Darázsra :D
  • VvD
    Ütős.. ütős... Az a gond, hogy túl sok jó film lesz most nyáron a mozikban :)
  • billbester
    A Thor pedig msot lesz Április 28.-án én ezeket várom bár a Thor az nem nyári
  • billbester
    ''a nyár legjobb szuperhős filmje a zöld lámpás lesz? ,, ez sztem nagyon hülyeség alapból megelőzi az X-men-elsők meg az Amerika Kapitány majd idén nyáron :D
  • FoodLFG
    Soha nem hallottam még erről, nem vagyok egy nagy képregény fan, de ez a trailer ütős lett!
  • shenmuedc #5
    Mókásak ezek a bohócruhák.Azért elég ciki lehet szuperhősnek lenni.
  • sandor8206
    földönkívűlies részek bejönnek, az itteniek nem nagyon...de jobb mint az előző trailer
  • plu604
    a warez meg ingyé van.
  • Dynamic
    Miért? A dvd sokkal drágább, mint a mozijegy.
  • Anton Chigurh
    Azért a Godzilla üvöltés befigyelt 0:40-nél! XD
    Egyébként egy fokkal bizalomgerjesztőbb, ezek alapján már magabiztosabban fogok neki adni egy esélyt... DVD-n!