Szekeres Viktor

A Harry Potter 8 új plakátja végre ütős lett

Újabb nap, újabb plakát a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részhez, ami sorban a nyolcadik Potter-film lesz, hiszen a gyártó stúdió korábban úgy döntött, hogy J.K. Rowling utolsó HP-regényét két részben mutatja be.

Míg a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part II) első plakátja meglehetősen unalmasra sikeredett, hiszen mindössze a hetedik részes kedvcsináló anyag továbbgondolása volt, addig az új már sokkal izgalmasabb lett. A nagy összecsapást előre jelezve ugyanis a képen Harry Potter, valamint Voldemort látható.

Az összecsapás végeredményére még pár hónapot várnunk kell, hiszen film a hazai mozikban július 14-én mutatkozik be, immáron teljes szélességében 3D-sre konvertálva. A Warner Bros. eredetileg az előző epizódot is 3D-ben tervezte bemutatni, azonban a stúdió nem sokkal a premier előtt visszakozott, a hivatalos magyarázat szerint nem volt elegendő idejük arra, hogy minőségi konverziót adjanak ki kezeik közül. A lépésnek köszönhetően továbbra is az első Harry Potter maradt a sorozat legsikeresebb filmje, de nemsokára a magasabb helyáraknak köszönhetően nyolcadik rész átveheti a trónt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zombeeka #12
    "fórumtroll" haha...ez teszett :)
  • kalapos01 #11
    Először csak azt akartam írni, hogy az a jelző csak arra való, hogy a hozzád hasonló lúzerek ráklikkeljenek, esetleg még kommenteljenek is, de használva a keresőt inkább azt írom, hogy én speciel egy olyan hírt nem látok ezen kívül, ahol "ütős" plakátról lenne szó. Ekkorra esett le, hogy csak egy tipikus fórumtroll kommentjére reagálok hülye fejjel.
  • leeloodallas #10
    A cikkíró olvashatna valamit, hátha ragad rá némi szókincs. Minden egyes plakátra csak annyit tud reagálni, hogy "ütős", vagy "nem valami ütős". Mintha valamilyen hangszerről írna. És hogy mit lehet kedvelni ezen a mesén...
  • Nailyenugysincs #9
    Csak azért van viharvert feje mert: MOST SPOILER KÖVETKEZIK!!!

    Harryék a kobolddal elmennek a Gringotsba hogy megszerezzék az utolsó előtti horcruxot de nem minden a terv szerint akakul és egy sárkány hátán kell kimenekülniük miután egy csomó leprikónarany összeégette őket. amikor kijutottak és tudnának pihenni Harry Voldemort fejébe lát és megtudja hogy Voldemort hallott a Gringotsról és ezért megkeresi a horcruxait. Azonnal el kell menniük a Roxfortba mert Voldemort fejéből kiderült hogy ott van az utolsó horcrux. amikor odaérnek voldemort üzen az iskolának hogy ha nem adják ki harryéket akkor harc lesz. a végén harry és voldemort párbajozik. Aki tudni akarja a legvégét az olvassa el a könyvet.
  • Jagdgeschwader #8
    Tisztára mint a Freddy vs Jason plakátja!
  • Narxis #7
    Ne írd le a nevét!!!! Írd inkább, hogy Tudodki.
  • Freddycom #6
    Lehet, h neki viharvert a feje, de Voldemortnak meg nincs orra. :D
  • endrev #5
    "Szegény Potternek elég viharvert feje lett itt :P"

    Csak felpofozta a sminkes. :D
  • Parker71 #4
    HEHE
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Már csak ilyen elképzelést tudok elképzelni "ütősként": "Harry, én vagyok az apád..."