Szekeres Viktor

Captain America: itt a vadiúj, teljes előzetes

Annak ellenére, hogy cím alapján azt gondolhatnánk, hogy Amerika kapitány története leginkább az amerikai nézőket fogja érdekelni, az előzetes alapján ideje lenne, hogy a kételkedők meggondolják magukat.

A képregény-rajongók végre megkapták, amire vártak, hiszen a nyár három Marvel-képregénymozija közül az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) teljes előzetese is megérkezett és kifejezetten stílusosnak mondható. Talán a film időbeli elhelyezése sem lesz annyira szokatlan a közönségnek, lévén, hogy az X-Men: Elsők is jó pár évtizeddel ezelőtt játszódik.


A korszellemnek megfelelően az Amerika kapitány esetében is választhat a néző, hogy a hagyományos módon 2D-ben, vagy 3D-re konvertálva nézi meg a filmet - utóbbi az ígéretek ellenére, mint az már látható, nem fog sokat a filmhez adni. Az Amerikában július 22-én bemutatásra kerülő, Joe Johnston által rendezett adaptációt itthon augusztus 4-től tűzte műsorra a UIP-Duna Film. A legtöbb multiplex szinkronizált kópiát fog kapni, de két budapesti moziban eredeti nyelven is megtekinthető lesz a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable #13
    elég jó a trailer
  • bmw #12
    Hat eleg gagyi abban a goncben....
  • Mice #11
    miért ne lehetne? mompark.. ami nem premier az is angolul megy ott...
  • m minnifield #10
    én azóta, mióta nincs az a jó kis zongorázás alatta, meg nincs a gonoszembernek a szemöldöke feltupírozva
  • Skyline85 #9
    A termetével nem hiszem h nagyobb gondok adódtak volna mint a fogyással, számtalan példát láttunk már trükkökre, hogy egy szinész sokkal magasabb vagy kissebb egy adott filmben(pld John Rhys-Davies:Gimli vagy Michael Clarke Duncan:John Coffey szerepeben,).
    Lényeg, hogy itt is jól megoldották,panaszra nem lehet okunk.
  • vasutember #8
    igen ő Howard Stark
    a színész pedig aki játssza:Dominic Cooper
  • blessyou #7
    1:14 az Tony Stark apja?
  • A1274815 #6
    Régen kicsit féltem, hogy gagyi lesz, akár a 90'-es változat, de már egyre bizalom gerjesztőbbnek tűnik.
  • endrev #5
    Nagyon jól lekicsinyítették a főszereplőt. :D

    Itt nem is lett volna elég lefogyni, mert nem csak azzal "volt gond", hanem a termetével is. Egy kistermetű figurát kellett megformálni, ahhoz a fogyás kevés. Ráadásul utána meg egy jókiállású figura következik, ahhoz meg vár a stáb közben? (Akármilyen sorrendben is veszik fel a jeleneteket.)

    Jó lesz ez..
  • fozerl #4
    Én azóta nem járok moziba, mióta magyar szinkronnal mennek a filmek. Néha, ha van egy-két film mint ez is azt elmegyek megnézni feliratosan, de nem értem miért nem lehet kétféle kópiát vetíteni.