Szekeres Viktor

Megérkezett Jim Carrey új komédiájának előzetese

Jim Carrey nyáron végre visszatér a muliplexekbe. Legújabb családi filmje az állatos vonalra fog ráerősíteni, s minden bizonnyal ismét elhozza azt a sikert a színész számára, mely az elmúlt időszakban kerülte őt.

Jim Carrey június 17-én jelentkezik új kommersz filmmel hosszas hallgatás után. hiszen a tavaly bemutatott I Love You, Phillip Morris nem a széles tömegeket vette célba, előtte pedig utoljára 2008-ban láthattuk őt az Igenemberben, aminek szereplése a mozipénztáraknál elég nagy csalódást okozott. A komikus ezúttal egy ízig-vérig családi filmben, a Mr. Popper's Penguins-ben tér vissza, s bár az elő-előzetes inkább a komikus szálra és a pingvinekre koncentrál, ne legyen kétségünk afelől, hogy a hangsúly a szívhez szóláson lesz.


Ezt már csak abból is lehet tudni, hogy a film egy 1938-as, díjnyertes gyerekkönyvből készült. A rendezői teendőket Mark Waters, a Bajos csajok, az Excsajok szelleme és a Nyakiglove készítője vállalta magára, a főbb szerepekben pedig Carrey mellett Carla Guginót, Ophelia Lovibondot, Angela Lansburyt és Philip Baker Hallt láthatjuk..

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)