Szekeres Viktor

Minden idők legnagyszerűbb filmje: itt az előzetes

Meglehetősen bátor címet választott filmjének Morgan Spurlock, a Super Size Me rendezője, s heteken belül kiderülhet, hogy a POM Wonderful Presents: The Greatest Movie Ever Sold valóban a világ legjobb filmje-e.

A Sony Pictures Classics bemutatta a Super Size Me-vel befutott dokumentumfilmes, Morgan Spurlock legújabb filmjének, a POM Wonderful Presents: The Greatest Movie Ever Sold-nak (ez nagyjából annyit tesz, hogy "A legnagyszerűbb film, amit valaha értékesítettek") az előzetesét. Spurlock természetesen nem hazudtolta meg önmagát és sikerfilmje, a Hol az ördögben van Oszama bin Laden? (kritikánk itt), valamint sorozata, az ÉLd az életem! után ismét dokumentarista stílusban forgatott.


A filmet Amerikában április 22-én mutatják be, a hazai premierre azonban minden bizonnyal még bőven várnunk kell. Spurlock ezúttal a termékelhelyezés világát próbálja feltárni kamerájával, megpróbál a marketing és a reklámozás titkainak végére járni. Kedves csavarként maga a film is száz százalékban a benne termékelhelyezésekkel reklámozók pénzéből készült. (Magában a címben is a "POM Wonderful bemutatja" kitétel szponzorációs megállapodás eredménye volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)