Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Supernatural

Úgy tűnik, hogy töretlen a Supernatural (Odaát) lendülete Amerikában, hiszen hetente 2 millió embert ültet le a tévék képernyői elé. Ez pedig az előzetes számítások szerint elég lesz egy hetedik évadhoz.

A Supernatural, azaz az itthon Odaát címen ismert természetfölötti tinisorozat készítői már a hetedik évadot tervezgetik, legalábbis ez derült ki a hétvégi, Paley Centerben lefolytatott rajongói fórumon. Persze mindez nem meglepetés, hiszen a széria a pénteki sugárzási nap ellenére is magabiztosan teljesít, nagyjából annyian nézik, mint az idén búcsúzó, veterán Smallville-t.

A Supernatural hatodik szezonjának egyik legnagyobb vívmánya, hogy sikerült túlélni a készítő, Eric Kripke háttérbe vonulását és az új vezető íróval, Sera Gamble-lel megtalálták az új hangot. Kripke egyébként mindvégig kapcsolatban állt az írókkal, 100%-osan nem hagyta magára a szériát, mindössze a napi munkában nem vállalt részt. Ráadásul a közelgő hatodik évados finálét ő fogja megírni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BED MAX #22
    @kalapos01 nem neked írtam, általánosságban értettem.
  • kalapos01 #21
    Olvasásból hanyas vagy? Semmi bajom a sorozattal, nem nagy durranás, de attól még nézhető. És nem hiszem, hogy túl sokan néznék. Annyian, mint Amerikában nézik, itthon a Barátok köztöt is nézik. Igen, azt is nagyon sokan szeretik.
  • BED MAX #20
    Nagyon sokan szeretik a Supernaturalt.
    Ha nem tetszik, ne nézd.
    Attól még, hogy Te nem szereted, folytatódhat. Lesz tőle bajod? Nem.
  • kalapos01 #19
    100 ezer vagy 2 millió néző, kit izgat, hányan nézik? Nincs semmi bajom a sorozattal, szoktam nézni, de van 50 másik, ami sokkal jobb nála. Szóval nem kell kétségbeesni, mert valaki szerint egy kupac szar.
  • kankalin89 #18
    ··Ember, a Supernaturalról van szó. Az még elfogadható lenne, ha valami tényleg elismert, nagyon ász sorozatot védenél··· Pff gondoltam hogy ez jön..bocsi de azért a sorozat nem a legalja kategoriábol van..nem 100 ezren nézik amerikában..itthon lehet hogy igen de általában azért mert késön van és mert sokan megnézik feliratosan elöre.másodszor meg: csak az elismert sorozatokat lehet nézni vagy mi??kinek mi... pl nemtom..House?? ha nem szereted a sorozatot akkor meg légyszi ne irj aki szereti hadd védje!
  • boomsly #17
    Szó mi szó én is szeretem, de már valahol egy nagy durranást várok a végére. Most kéne abbahagyni.
  • gabeone #16
    Igen, a a karakterek és a történet tényleg üt, a látvány viszont sajnos már mosolyogtat. A 4.-5. évadban tényleg lehet fejet kapkodni, de a töltelék epizódok miatt akár sütögetni is.. :)
  • kalapos01 #15
    Ember, a Supernaturalról van szó. Az még elfogadható lenne, ha valami tényleg elismert, nagyon ász sorozatot védenél, de a Supnat azért nehezen komolyan vehető. Szórakoztató, egynek elmegy, akik nem néznek sok sorozatot, azoknak lehet, hogy ez a legjobb, de mégiscsak két szépfiú vadászik benne démonokat pár angyal társaságában.
  • boomsly #14
    Folyamatosan nyomon követem a sorozatot és nekem tetszik.
    A bajság ott kezdődött, hogy elsősorban pénzt vontak ki a sorozatból. Ez azzal járt, hogy kevesebb CGI jelenet és persze az elengedhetetlen klasszikus rock került a sorozatba. Viszont a karakterek és a történet üt!
  • Chocho #13
    zetortraktornak is lehet véleménye, nem? Nem tetszik neki és valahol megértem, hogy miért nem -- nekem is az első szezon volt a kedvencem.

    Ettől függetlenül a többi is tetszik, csak nagyon elmozdult a széria a kezdeti irányból, egyre nehezebb "elhinni", s ezt a készítők is tudják, lásd az alternatív univerzumos részt. Az viszont remek hír, hogy tartja a szintet, a 7. évad pedig várós.

    A tinisorozat jelzőről meg annyit, hogy valahol érthető, lévén a CW főleg a fiatal lányokra alapoz (tényleg).