Szekeres Viktor

Sok mindent megmutatnak az új Conan-képek

Az új képeken a 2011-es Conant már kardforgatás közben is meg lehet csodálni, a rajongók pedig azon merenghetnek el, hogy a készítők esetleg nem akarják kékszeművé tenni a kimmériai harcost.

Nem csak mozgó és hangos plakát készült Marcus Nispel új filmjéhez, a Conan, a barbárhoz (Conan the Barbarian), hanem az Empire filmes magazinban több új fotót is közzétettek a végső verzióból. Ezeken a képeken a kiegészítő szereplőgárda (Rachel Nichols, Stephen Lang, Bob Sapp, Leo Howard, Ron Perlman, Said Taghmaoui, Rose McGowan) egyikét-másikát láthatjuk is. (Az Empire áprilisi számában megjelenő többi fényképet a Conan blogon lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A Jason Momoa főszereplésével készült, augusztusban 2D-ben és 3D-ben is bemutatásra kerülő film egyik képén felfedezhetjük az Avatarból is ismert Stephen Langet, aki Khalar Zymet fogja alakítani az új Conanban. A rajongói blog egyébként annak ellenére, hogy nem volt elégedetlen a képekkel, kiemelte, hogy egyik képen sem tűnik kéknek Conan szeme, így vagy barnának hagyják a készítők, vagy pedig számítógépes utómunka alkalmazásával fogják kiszínezni Jason Momoa barna szemeit.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)