Szekeres Viktor

Jön a Bridget Jones 3

Úgy tűnik, hogy a romantikus szingliknek nemsokára ismét jó napjuk lesz, hiszen Helen Fielding írónő elkezdte készíteni Bridget Jones legújabb naplóját, melyből természetesen filmet is fognak forgatni.

A The London Evening Standard híre szerint Helen Fielding végre elkezdte írni a Bridget Jones-könyvsorozat harmadik részét. Mindezt az írónő is megerősítette, aki egy irodalmi szalonban három oldalt fel is olvasott az új regényből. Fielding ezután azt is elmondta, hogy már el is kezdődtek a megbeszélések egy újabb mozifilm elkészítésével kapcsolatban, de az még egyáltalán nem biztos, hogy a film a könyv direkt adaptációja lesz.

Az eddig 15 millió példányban eladott könyvsorozat 2001-ben és 2004-ben fialt egy-egy filmet Renée Zellweger, Hugh Grant és Colin Firth főszereplésével, melyek 544 millió dolláros világbevételt produkáltak - az első rész 282, a második pedig 262 milliót. A friss Oscar-díjas Colin Firth a harmadik rész kapcsán egy hónapja azt mondta, hogy jó mókának tartaná, ha Mark, Daniel és Bridget öregedését, kvázi elhasználódását megmutatnák, hiszen mégiscsak komédiáról van szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #1
    off:
    valaki nem tud valamit a Hellboy 3ról?