Szekeres Viktor

Közeledik a Dumb és Dumber 2?

Húsz évvel az első rész története után folytatódhat a Dumb és Dumber - Dilibogyók. A jó hír, hogy a Farrelly-testvérek a második részt illetően csakis az eredeti szereplőkben, Jim Carrey-ben és Jeff Danielsben gondolkodnak.

Bobby Farrelly, a napokban az Elhajlási engedély (Hall Pass) című komédiával jelentkező Farrelly-testvérek egyike a napokban, a Moviehole-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy lehetségesnek látja, hogy elkészüljön a Dumb és Dumber - Dilibogyók második része. Sőt, azt is hozzátette, hogy a tervek szerint Jim Carrey és Jeff Daniels is visszatérne főszerepelni.


Az 1994-ben 17 millió dollárból készült Dumb és Dumber hatalmas siker volt annak idején, világszerte majdnem 250 millió dollár bevételt hozott. Később készült hozzá egy névleges, nagyot bukó előzményfilm, a Dumb és Dumber - Miből lesz a dilibogyó, valamint egy animációs sorozat. "A Dumb és Dumber már számtalan alkalommal lement a tévében és újabb és újabb gyerekek nőnek fel, akik kívülről idézik a film dumáit, amiket én már el is felejtettem." - mondta Farrelly, majd hozzátette, hogy a folytatás, ha elkészül, megmutatná a jegyvásárlóknak, hogy miképp is alakul a két főhős élete 20 évvel az első film után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)