Szekeres Viktor

Itt az új magyar zombikomédia előzetese

Már mi is láthatjuk, hogy fog kinézni az első magyar zombis horrorvígjáték. A Küsz 2 - A legenda ébredése című filmet a frissen végzett Galán Géza fogja rendezni, a film pedig a Balatonnál fog játszódni.

Megérkezett a Küsz 2 - A legenda ébredése című magyar zombikomédia első előzetese. A film rendezője a Színművészeti egyetem tévérendezői szakán tavaly végzett Galán Géza lesz, a forgatókönyvet Makranczi Zalán írta Mátyássy Bencével, a történet pedig pár mutáns küszről szól, akik harapdálni kezdik a gyanútlan fürdőzőket, akik ennek következtében zombivá változnak.


A Küsz 2 forgatására csak nyáron kerül sor, az előzetest külön készítették el, s ez alapján a filmben fel fog tűnni Mátyássy Bence, Szabó Kimmel Tamás, Radnay Csilla és Bánfalvy Eszter is. A tapasztaltabb színészeket a tervek szerint Gálffi László és Kőszegi Ákos fogja képviselni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #16
    Aki zombi akar lenni az a facebook-on a küsz 2 megkeresésével jelentkezhet!
  • NEXUS6 #15
    Nekem is ez jött le. Egyrészt ugye nem baj, hogy gagyinak létszik, hiszen pont ez a cél. Jó az ötlet, poén az alapszitu, de könyörgöm legalább egyetlen értelmes mondat hangozzék el.
  • carville #14
    Én lelkes zombi lennék, úgy is itt lakok Balatonpaton, csak elérhetőség is kellene hozzá.
  • nessboth #13
    Kicsit részletesebb infóval szeretnék, mert pont a készítő egyik ismerősével söröztem pénteken, és mondta, hogy lelkes zombik jelentkezését várják, ugyanis a filmből még egy perc sincs leforgatva, amit trailerként látunk az annyi is.
    Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és még néhány "ismertebb" arc fog a filmben szerepelni!
    A forgatást nyárra tervezik!
  • AZTA #12
    Csak én látom gagyinak?:D
  • cstommy #11
    Ez naggggyon naggggy lesz XD Bárki bármit mondhat az előzetes is tele van poénokkal csak értő szem kell ahoz hogy meglássuk :)
  • tyuklepes #10
    Még mindig a Hasfalmetszök az első magyar zombis horror-vígjáték, szerintem ...
  • Reg5 #9
    Abból mennyi magyar?
  • endrev #8
    Végre valami friss vér (ezt történetesen a Rendezőre értettem! :D), kicsit már unalmas az öregek amatőrizmusa. (Elnézést kérek, ez a véleményem.)

    De azért valami komolyabbal is kezdhetnénk az egyetemről kikerülve... Azért hajrá!!!
  • winnie #7
    nem nálad a pont, az elmúlt 16 évben tavaly volt a legkevesebb. moziban meg főleg szinte alig van. tavaly egy, tavalyelőtt kettő, de ha t9bb volt ,mondjuk 5-6, az is kevés lenne.