16
-
nessboth #16 Aki zombi akar lenni az a facebook-on a küsz 2 megkeresésével jelentkezhet! -
#15 Nekem is ez jött le. Egyrészt ugye nem baj, hogy gagyinak létszik, hiszen pont ez a cél. Jó az ötlet, poén az alapszitu, de könyörgöm legalább egyetlen értelmes mondat hangozzék el. -
carville #14 Én lelkes zombi lennék, úgy is itt lakok Balatonpaton, csak elérhetőség is kellene hozzá. -
nessboth #13 Kicsit részletesebb infóval szeretnék, mert pont a készítő egyik ismerősével söröztem pénteken, és mondta, hogy lelkes zombik jelentkezését várják, ugyanis a filmből még egy perc sincs leforgatva, amit trailerként látunk az annyi is.
Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és még néhány "ismertebb" arc fog a filmben szerepelni!
A forgatást nyárra tervezik! -
AZTA #12 Csak én látom gagyinak?:D -
cstommy #11 Ez naggggyon naggggy lesz XD Bárki bármit mondhat az előzetes is tele van poénokkal csak értő szem kell ahoz hogy meglássuk :) -
tyuklepes #10 Még mindig a Hasfalmetszök az első magyar zombis horror-vígjáték, szerintem ... -
Reg5 #9 Abból mennyi magyar? -
endrev #8 Végre valami friss vér (ezt történetesen a Rendezőre értettem! :D), kicsit már unalmas az öregek amatőrizmusa. (Elnézést kérek, ez a véleményem.)
De azért valami komolyabbal is kezdhetnénk az egyetemről kikerülve... Azért hajrá!!! -
winnie #7 nem nálad a pont, az elmúlt 16 évben tavaly volt a legkevesebb. moziban meg főleg szinte alig van. tavaly egy, tavalyelőtt kettő, de ha t9bb volt ,mondjuk 5-6, az is kevés lenne. -
#6 Iszonyat sok zombifilm van. -
kalapos01 #5 Mintha sok zombifilm lenne... -
ADAMEX9 #4 Egy előzetesbe azért legalább egy értelmes poént betehettek volna... mert így csak 1 gagyi zombifilm lesz a sok közül. -
KRTuning #3 -
#2 nem volt, ez csak amolyan tisztelgés a sokrészes horrorklasszikusok előtt, valamint egyből egy poén. -
#1 Tetszik :) Remélem sikerül nemzetközi mezőnyben is bizonyítani vele. Egyébként volt küsz 1? Valahogy nem rémlik.