Szekeres Viktor

Kiefer Sutherland egy új sorozat főszerepében

Kiefer Sutherlandre most még, mint Jack Bauerre emlékszünk, de lehet, hogy egy év múlva új tévésorozatos szerepével fogjuk azonosítani, hiszen a színész úgy döntött, hogy a Touch főszereplője lesz.

Pár napja még csak pletyka volt és találgatás, ma azonban biztossá vált, hogy Kiefer Sutherland visszatérhet tévézni, hiszen ő lesz a főszereplője Tim Kring új pilotjának, a Touch-nak. A csatornáknak készülő pilotok sorsáról általában májusban szoktak dönteni, azonban mivel színházi szerepe miatt eléggé elfoglalt, így valószínűleg csak júniusban készülhet el az első rész, így máris megindultak a pletykák, miszerint a Fox a pilot megtekintése nélkül berendeli sorozatnak a projektet.

A Touch egyébként egy apáról szólna, aki rájön, hogy néma, autista fia képes a jövőben bekövetkező eseményeket megjósolni. Tim Kring, az író, nem először rándul át a természetfölöttinek tűnő képességek földjére, ő volt ugyanis a Hősök című sorozat kitalálója is. A képregények ihlette széria előtt Kring jóval földhözragadtabb szériát írt egyébként, a Nyughatatlan Jordant.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!