Szekeres Viktor

Sztárparádé a 24 8. évadjában

Ahhoz képest, hogy már több hónapja lehetett tudni, hogy milyen nagy nevek csatlakoznak állandó szereplőként a 24 New Yorkban játszódó 8. évadjához, most csak kapkodjuk a fejünket, hogy a rosszfiúkat játszó brigádot milyen jó színészekkel sikerült bővíteni.

Míg a 7. évadban Janeane Garofalo, Jon Voight vagy Robert Carlyle tűnt fel, addig a nyolcadikban biztos, hogy szinte az egész évadban látni fogjuk a Csillagközi rombolóból ismert Katee Sackhoffot vagy az egykori tinibálvány Freddie Prinze Jr.-t.


Hozzájuk pedig a napokban 3 újabb jól csengő nevű csatlakozott, afféle visszatérő szereplőként egy "pár" epizódra, ők: Jürgen Prochnow, David Anders és Callum Keith Rennie. Szerepükről egyelőre nem sokat tudni, de az szinte biztos, hogy Prochnow és Rennie rosszfiú lesz, mégpedig a szláv fajtából.

Az ugyancsak meglehetősen negatív szerepekről ismert Anders karakterének kilétét egyelőre hét lakat alatt tartják a készítők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beyondReason #7
    Nullák? Néztél volna californicationt, Callum Keith Rennie iszonyat nagyot alakított benne. :)
  • rumkola #6
    Nemtom, nekem ezek a nevek nagy nullák. :)
  • Quantumleap #5
    David Anders szerepe hét lakat alatt. Lehet, hogy lesz egy Alias-24 Crossover. Végülis technikailag nem volna lehetetlen.:)
  • unisol1 #4
    Oké, hogy F. P. Jr. nyálas, vacak filmekben volt (oké, némelyik egész élvezhető azért, de a f.szi irritáló!!!), egy 24-et ő sem húzhat le (nem ő írja... hálistennek), na de azért ekkora ki..szást! Jöjjön még Chase típusú karakternek DiCaprio, 'oszt f.sza lesz!
  • Szolnokboy1 #3
    a 24-ben évadról évadra fentebb kúszik a sztár-o-méter. most sem lesz ez másképp. :)

    emlékszem, mikor még az 5. évadot daráltam, egyszer csak bejött egy Sean Austin én meg WTF??
  • Loverman #2
    so what
  • Etinger #1
    Számomra a felsorolt nevekből 2 a sztár... :/