Szekeres Viktor

Ezúttal verekedés közben is lefotózták az új Pókembert

Újabb külső jeleneteket vettek fel a Pókember 2012-ben bemutatásra kerülő rebootjához, ráadásul nem dublőrrel, hanem magával a címszereplőt alakító Andrew Garfielddal. Természetesen rengeteg kép készült.

Se szeri, se száma a Pókember csütörtöki forgatásáról készült képeknek a neten, itt, itt és itt is meg lehet nézni, hogy ezúttal mi minden történt, mikor forogtak a kamerák, valamint a forgatási szünetekben. A forgatáson az új Peter Parker, vagyis Andrew Garfield volt jelen, a Popsugar riportja alapján vele készültek a felvételek.

Klikk ide! Klikk ide!

A főbb szereplőkön kívül ezúttal is csak statiszták voltak jelen, ők voltak résztvevői a csihipuhinak így aki mondjuk Rhys Ifansre kíváncsi a főgonosz szerepében, annak minden bizonnyal még várnia kell a hivatalos jelenetfotók megérkezéséig. Ideje még bőven van a Sony-nak, hiszen az egyelőre még címmel sem rendelkező új Pókember-mozifilmet csak 2012. július harmadikán mutatják be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • toby97 #7
    Ha valakit érdekel, jutyubon fent van az első AmCap trailer. Szerintem egész jó, habár a hangokat jelenleg nem hallom hangszóróhiba miatt. XD
    Itt a vidó:
    Amerika Kapitány
  • TreDoR #6
    Ezt azért mégse kéne, mindjárt elhányom magam.
  • nessboth #5
    Na bakker, múltkor a sej-hajos képekkel riogattál minket Viktor, most meg ezzel a soft pornóval, ki az a perverz fotós aki ilyeneket fényképez?
  • Rotcsa #4
    ezek a képek meg inkább valók egy buzipornóba, mint ide...
  • Rotcsa #3
    minek ez a nagy felhajtás.... így forgatták, meg úgy forgatták...
    ez is csak marketing..
  • billbester #2
    ha a gyík lesz az ellenség minimum egy Mérges számítógépfejlesztésű(Pókember 3) sztem az jó lett bár nemv olt annyira kigyúrva
  • toby97 #1
    Kíváncsi vagyok, hogy a gyík (már hogyha ő lesz TUTIRA a gonosz)hogyan lesz megvalósítva... Remélem nem valami hülye gyíkruhája lesz, mint a Pók 1. részében Zöldmanónak.
    Amúgy ezen képek között is van néhány "félreérthető".