Szekeres Viktor

Készülőben a Con Air 2

Elkészülhet a második része a 90-es évek egyik legjobb, nagyszabású hollywoodi akciófilmjének. A Con Air 2 terveit az első epizód rendezője, Simon West nemsokára Nicolas Cage-dzsel is meg fogja tárgyalni.

A Mestergyilkos (The Mechanic) című akciófilmjének promóciós körútján Simon West, rendező a Crave Online-nak elmondta, hogy első mozifilmjének, a Con Air - A fegyencjáratnak tervezi elkészíteni a második részét. "Szeretném leforgatni a Con Air 2-t, nagyszerű lenne. Minden attól függ, hogy össze tudjuk-e trombitálni a csapatot. Rengetegen voltak benne a filmben, sokakat kell meggyőzni. Fel is vetem az ötletet Nicnek, bogarat ültetek a fülébe. Ha mi ketten elkötelezzük magunkat, akkor a többiek is követni fognak." - nyilatkozta West.


A rendező cseppet sem meglepő módon legközelebb Nicolas Cage-dzsel fogja forgatni a Medallion című akciófilmet, melyben az Oscar-díjas színész egy apát, egy egykori mestertolvajt fog alakítani, akinek mindössze pár órája van arra, hogy megtalálja elrabolt lányát, akit egy taxi csomagtartójába zártak. (A Con Airt egyébként 1997-ben mutatták be, s világszerte 224 millió dollár bevételt termelt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #4
    Hát igen, innen vettem át a fegyencjárat szót, csak én azokat a buszokat szoktam így hívni amiken sok az olasz :D
  • m minnifield #3
    "put the bunny, back in the box"
    jöhet, de csak ha lost tom vezeti a repülőt
  • Quantumleap #2
    És ugyan miről szólna?
  • Wittgen #1
    Hát sok színésszel nem kell beszélnie, mivel a legtöbb karakter így járt a filmben.