Szekeres Viktor

Totális reménytelenság a Másnaposok 2 új fényképén

Újabb promóciós kép érkezett a Másnaposok Thaiföldön forgatott második részéből, mely az előzetes megjelenéséig újabb puzzle darabkát jelenthet a film történetét megfejteni próbáló rajongók számára.

Nemsokára megérkezik a május 26-án bemutatásra kerülő Másnaposok 2 (The Hangover Part II) előzetese és akkor minden bizonnyal ki fog derülni sok minden, többek között, hogy ezúttal milyen kulimászba keveredett Phil, Stu és Alan. A helyszín ezúttal nem Las Vegas, hanem Thaiföld, tigris helyett majom lesz az állat, s a kisbabát is lecserélik a készítők, de hogy mire, az egyelőre titok.


A folytatásfilmben a visszatérő Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Ken Jeong és Mike Tyson mellett fel fog tűnni Liam Neeson, Juliette Lewis és Bill Clinton is. Ha pedig abból indulunk ki, hogy az 35 milliós költségvetésből készült első rész csak Amerikában 277 millió dollár bevételt hozott (a világ többi részén további 190 milliót), akkor szinte biztosra vehető, hogy minőségétől függetlenül a nyár egyik legsikeresebb filmje lehet a Másnaposok 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #6
    Nem, általában 30-40% és 70-60 % a megoszlás Amerika / világ részben.
    Általában... nem mindig, mert aztán van olyan is, hogy 95-5, meg a fordítottja :)
  • bertino #5
    Liam Neeson is benne lesz, jessz
  • ALDO #4
    Ne legyen igazam, de a sikerfilmek folytatásai mindig nagyon gyengék szoktak lenni. Általában készítenek egy harmadik részt is, ami ugyan már jobb, mint a második, de az elsőt még mindig nem közelíti meg.
  • AZTA #3
    mondjuk ha amcsiban 277millát hozot,t akkor a világ többi részén(ahol ugyebár sokkal többen laknak) miért lett kevesebb? Tudom hogy ez általában mindig így van de attól még kicsit vicces. :D
  • lcee #2
    Első nagyon jó volt...
    Remélem nem rontják le a minőséget a gyártók (ahogy szokták általában...)
    Bízom bennük :)
  • Nailyenugysincs #1
    Nagyon várós:D