Szekeres Viktor

Flynn McKémbridge és Bella De Lux jelentkezik!

1999 óta a Pixar eredeti filmeket gyártott, így sokan csalódhattak, amikor kiderült, hogy 2009-től kezdve új időszámítás kezdődött, hiszen négy év alatt mindössze egy eredeti Pixar-alkotás kerül a mozikba.

A Pixar idei nagy filmje "mindössze" egy folytatásfilm, a Verdák 2 lesz, s mivel a newt című tervet lefújták, így egy ideig még nem fogunk bővelkedni eredeti Pixar-mozikban, hiszen a 2010-es Toy Story 3 és ezen folytatást követően 2012-ben a Szörny Rt. második epizódja is bemutatásra kerül, s mindössze 2012. nyarán kapunk újdonságot, a Brave-et. A Verdák 2 készítői azonban megpróbálják elkerülni az önismétlést, s mint arról már beszámoltunk, ezúttal Villám McQueen Matuka (s pár ismerős) társaságában részt vesz a világbajnokságon, ahol fura kémügybe keverednek. A képen az egyik főszereplő mellett két új karaktert lehet látni, Finn McMissile-t és Holley Shiftwellt, akik a magyar változatban a Flynn McKémbridge és a Bella De Lux nevekre fognak hallgatni.


A Verdák 2 amerikai premierjére június 24-én kerül sor, míg itthon a filmet július 28-tól láthatjuk, természetesen 3D-ben, hiszen animációs filmek esetében nem kell bajlódni speciális kamerákkal, a gyártási fázisban egy füst alatt a konverzió is elintézhető. Az első Verdákat egyébként 2006-ban mutatták be, s a film Amerikában 244, a világ többi részén pedig 218 millió dollár bevételre tett szert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    És így lesz a kedves (olykor megható) meséből egy idióta pénzlehúzós akciófilm.