Szekeres Viktor

Itt a Sikoly 4 letiltott, új előzetese

A Weinstein Company a Sikoly 4, a netre a napokban felkerült előzetesét egyelőre még tűzzel-vassal próbálja irtani, azonban az efféle törekvéseket általában nem szokta siker koronázni.

A napokban jelent meg a Sikoly 4 legújabb előzetese, mely nem egy második amerikai trailer, hanem egy kanadai verzió a hírek szerint, s a kikerülése nem nagyon tetszhetett a gyártónak (vagy a forgalmazónak), hiszen pár órával a "netes premiert" követően szinte mindenhonnan leszedették. A magyar videómegosztók egyelőre úgy tűnik, hogy megúszták a The Weinstein Company felszólításait.


A hatalmas sikerű horrorszéria legújabb darabját Amerikában április 15-én mutatják be, s minden jel arra mutat, hogy a műfaj hazai rajongói is örülhetnek, hiszen itthon világpremier lesz a film, azaz április 14-től láthatjuk. A rendező, mint eddig is mindig, Wes Craven lesz, a meglepetésekkel teli szereposztásból pedig inkább csak a legfontosabb visszatérőket érdemes kiemelni, Sidney-t (Neve Campbell), Dewey-t (David Arquette) és Gale-t (Courteney Cox)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #10
    ahogy piccard kapitany mondana: what the fuck is this shit?!
  • funkyman #9
    Sose volt valami nagy durranás egyik sikoly sem, valszeg most sem lesz az.
  • KRTuning #8
    Első rész felturbózva.
  • mochee #7
    Ezt is Kevin Williamson írta és Wes Craven rendezte, szóval garancia, hogy ugyanolyan remek lesz mint az első 3 rész! Ebből az előzetesből nem kell rögtön ítélkezni. Lehet nem is végleges, ezért is szedték le mindenhonnan.
  • algost #6
    Nem is értem miért tiltották le, talán érezték, hogy egy ilyen fos előzetesre nem készült fel a világ még...ez nem humoros, hanem siralmas.
  • kicsizoz #5
    PeterGee, a "tinihorror" kategória mindig is erősen a humor oldaláról közelíti a témát, ezért is van külön kategorizálva a normál horrorhoz képest, ezért is szeretjük! :)
  • pokolfiu #4
    kicsit az első rész hangulatára próbálnak rákapni vele így elsőre... talán sikerül... a többi fos volt, paródia ahogy írják...
  • ffxi #3
    Hát ez... feltörekvő fiatal és lehullóban lévő (sztár)színészek áradata ez a film.
  • PeterGee #2
    Csak a kettőt láttam. De horror filmen annyit még nem röhögtem. :) Ez inkább egy paródia.
  • TreDoR #1
    Trailer alapján azt mondanám, hogy ez valami nagyon alacsony költségvetésű sz*r, pedig első három rész tetszett :/