Szekeres Viktor

Meglepő kép a Másnaposok 2-ből

Már csak napok kérdése és láthatjuk a Másnaposok második részének első hivatalos előzetesét, de addig is egy újabb hivatalos fotóban mélyedhetünk el, s próbálhatjuk kitalálni, mi történt hőseinkkel.

Újabb promókép került fel a netre a Másnaposok második részéből, s ennek láttán bizony elkezdődhet a találgatás, hogy vajon mi történhetett Thaiföldön az első részben megkedvelt karakterekkel, vagy éppenséggel a farmerdzsekiben trónoló majommal. A Másnaposok 2 (The Hangover 2) ugyan még nem rendelkezik hazai premierdátummal, de szintre biztosra vehető, hogy az amerikai május 26-i bemutató környékén láthatjuk minden idők egyik legsikeresebb komédiájának folytatását.

Klikk ide!

A képen az előző rész sztárjai, Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms látható, s velük a film sikere is biztosított. Az egyetlen kérdés, hogy a legutóbb a Terhes társasággal jelentkező és világszinten 200 millió bevételt elérő Todd Phillips rendező legújabb próbálkozása, túlszárnyalja-e az első epizód 467 millió dolláros teljesítményét. (A hatalmas összegből 277 millió dollárt Amerika, 190 milliót pedig a világ többi része termelt meg.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #8
    Tudom már miért meglepő ez a kép a hülye Szekeresnek...Zach haja le van vágva:))
  • bertino #7
    winnie szerint igen, kulonben nem irna errol.
  • AZTA #6
    A terhes társaság egy rakás szar volt, mondom úgy hogy a másnaposok bejött.
  • NovaTerra #4
    Egyre többször fedezem fel, hogy a híreknél a filmekkel kapcsolatban a milliós bevételek, kiadások kerülnek előtérbe. Tényleg olyan sok olvasót érdekel, hogy melyik film mennyit hozott? Nekem egy árva darab részvényem sincs egyetlen egy filmstúdióban sem, nem is aggódom, hogy mennyit keresnek vagy, nem keresnek a filmjeikkel. Sokan vagyunk így Magyarországon azt hiszem. Rendben, hogy nem filmesztétikai szempontok alapján írnak itt, de akkor is több szempontból meg lehetne vizsgálni az adott alkotásokat, nem hiszem, hogy az a leglényegesebb, hogy az USA-ban a 16 év alattiak mennyi jegyet vettek. Bár ehhez a hírhez írtam, független ettől a filmtől, ez csak egy észrevétel.
  • ADAMEX9 #3
    winnie féle címadás
  • bippo #2
    Én sem.
    Egyszerű kép a filmből, nem kezdek el találgatni. Kellően faramuci helyzet, majd a filmben vicces lesz, így 1 szem kép formájában nem az.
  • adler30 #1
    Hát én nem lepődök meg ezen a képen:( Shit.