Szekeres Viktor

Megérkezett A Föld inváziója - Csata: Los Angeles mindent vivő új előzetese

Egy ideig nem is reménykedtünk benne, de végül majdnem megcsíptük a világpremiert, ami azért is örömhír, mert a Battle: Los Angeles legújabb előzetese ismét csak arra világít rá, hogy látnunk kell a filmet.

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) első, zseniális előzetesét követően láthattuk a nemzetközi trailert is, most pedig a Columbia Pictures újabb videóval örvendeztette meg azokat, akik már a centit vágják Jonathan Liebesman scifijének premierjéig. Az új előzetesből végre több információi is kiderül a tervezett történetről, valamint világossá válhat, hogy kik is lesznek a főbb szereplők.


Az Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo ésd Michael Peña főszereplésével készült scifit Amerikában március 11-én mutatják be, s jó hír, hogy itthon alig egy héttel később, már március 17-én sor kerül A Föld inváziója - Csata: Los Angeles premierjére. Jelen állás szerint pedig a hazai forgalmazó, az Intercom, a legtöbb multiplexben szinkronizálva mutatja be a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elk Hunt #32
    "Nahát megint egy gyöngyszem!

    Igazából még a SkyLine okozta sokkból sem tértem magamhoz. Nem igazán értem, hogy minek kell ilyen szarokat futószalagon gyártani. Legalább lenne benne némi realitás. Megint előszedik ezt a témát, hogy legyen mitől "félni", kb mint a hidegháború idején (ugyan is nagyon sok film készült amcsihonban ekkor, aminek a témája hasonló), csak már az az idő elmúlt. Szerintem ez egy olyan téma, ami egészen egyszerűen nem lehet kirobbanó siker.
    Egészen addig jó, amíg el nem kezdünk gondolkozni: Miért jönne ide valaki? Mi az ami máshol a galaxisban - univerzumban nincs? Milyen nyersanyag? Jaahh, hát a balf**** emberek! Hmmm. És? Majd jó megkajálják, megölik, stb. őket. Öööö miért is? Azt se nagyon hiszem, hogy ha egy ilyen "esemény" bekövetkezne akkor láthatnánk élient... max robotokat. Sokkal egyszerűbb azokat elküldeni, azok pótolhatók.(Manapság is lehet látni már ezt az irányt).
    Ehhh..."
  • Stefling #31
    Tuti megnézem.
  • Mat666 #30
    Jó lesz ez a film végre talán most jobban a katonák szemszögéből mutatják be a filmet nem civilekéből.
  • Merces #29
    :D most látom csak mekkora ZSé múvi , ezt látni kell XD
  • Merces #28
    ..koránt sem biztos hogy jó analógia az emberből kiindulni,egy űrutazó faj annyira különbözhet az embertől hogy simán les se szar, mindenesetre a nyersanyagainkra tuti nem lesz szüksége,legföljebb tévedésböl irtanak ki, vagy mert rossz kedvük van, vagy ez az álltalános gyakolatuk,mondván ne csináljunk magunknak konkurenciát....ha jobban meggondolom a legutolsó elég nyomós érv....
  • hakos007 #27
    Az idegenek soha sem jöhetnek barátságosan :) Mondjuk akkor ki nézné :)
  • Bulics #26
    Azt hiszem Stanislav Lem Solaris ban olvastam hogy: Mi hódítunk vagy minket hódítanak meg, máson sem jár az ostoba eszünk.
  • PeterGee #25
    Ha az emberi fejlődést nézzük, akkor sokkal valószínűbb egy ilyen idegen faj esetében, hogy mire eljut addig a szintig, hogy képes átutazni a világegyetemet nem az itteni élet kiirtása lesz a célja, hanem az itteni élet megismerése tanulmányozása.
    Ha csak az emberiséget vesszük alapul akkor is látható, hogy inkább megismerésre törekszik egy fejlettebb társadalom és nem a pusztításra.
    Hogy miért? Mert, ha sikerült önmaga elpusztítását elkerülni akkor már megtanulta, hogy az nem megoldás.

    De persze egy ilyen sztorit senki nem nézne meg a moziban. :D
  • COOLancs #24
    Szerencsére a földönkívüliek csak a gyors csillagközi űrutazás titkát ismerik, és nem az atombombát, különben a film egy 2 másodperces villanással érne véget, és happy end se lenne...
  • torreadorz #23
    "ideert az uron keresztul x tavolsagbol..mar ettol nem lehet "csak" kicsit fejlettebb..ha meg hoditasi szandekkal indult el,akkor 100% hogy a haditechnikaja uberfejlett...."

    Ez korántsem biztos hogy igy van, maximum te gondolod igy. Én mindig az emberi történelmet veszem alapul. Hány olyan hódító háború volt, ahol a hódító egyáltalán nem volt haditechnikailag fejlettebb mint az akit megtámadtak? Hány olyan volt, ahol a korhoz képest a hodító sereg óriási távolságot volt képes megtenni, fejletebb is volt azoknál akiket megtámadtak, aztán mégis kikaptak?

    Perzsák vs görögök, napóleon vs oroszok, náci németország vs szovjetunió stb stb.


    "Termeszetes de...azt a vackot meg is kell am hajtani valamivel...es ahhoz meg ki kell fejleszteni vmi olyan energiaforrast,ami eleg hozza...es akkor az az energiaforras rant magaval mindent fejlodes szempontjabol..idovel lekicsinyul es hopp..energiafegyverek,robbanomotoroknak sanyi"

    Elméletnek szép, gyakorlat nem feltétlen müködik. Mennyivel is lett kisebb egy atomerőmü az elmult 50 évben? Semennyivel? Már van atommeghajtású tengeralattjárónk, de mégis, energiafegyverek sehol. Ezt csak arra mondom, hogyha egy idegen faj kifejleszt egy hiperhajtómüvet amivel ürhajót hajt meg (analógia atomtengeralattjáró) még egyáltalán nem biztos hogy akkor onnantól majd zsebbe lézerpuska lesz. Ugyanugy ahogy nálunk sem.