Megérkezett A Föld inváziója - Csata: Los Angeles mindent vivő új előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából még a SkyLine okozta sokkból sem tértem magamhoz. Nem igazán értem, hogy minek kell ilyen szarokat futószalagon gyártani. Legalább lenne benne némi realitás. Megint elõszedik ezt a témát, hogy legyen mitõl "félni", kb mint a hidegháború idején (ugyan is nagyon sok film készült amcsihonban ekkor, aminek a témája hasonló), csak már az az idõ elmúlt. Szerintem ez egy olyan téma, ami egészen egyszerûen nem lehet kirobbanó siker.
Egészen addig jó, amíg el nem kezdünk gondolkozni: Miért jönne ide valaki? Mi az ami máshol a galaxisban - univerzumban nincs? Milyen nyersanyag? Jaahh, hát a balf**** emberek! Hmmm. És? Majd jó megkajálják, megölik, stb. õket. Öööö miért is? Azt se nagyon hiszem, hogy ha egy ilyen "esemény" bekövetkezne akkor láthatnánk élient... max robotokat. Sokkal egyszerûbb azokat elküldeni, azok pótolhatók.(Manapság is lehet látni már ezt az irányt).
Ehhh..."
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ha csak az emberiséget vesszük alapul akkor is látható, hogy inkább megismerésre törekszik egy fejlettebb társadalom és nem a pusztításra.
Hogy miért? Mert, ha sikerült önmaga elpusztítását elkerülni akkor már megtanulta, hogy az nem megoldás.
De persze egy ilyen sztorit senki nem nézne meg a moziban. 😄
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Ez korántsem biztos hogy igy van, maximum te gondolod igy. Én mindig az emberi történelmet veszem alapul. Hány olyan hódító háború volt, ahol a hódító egyáltalán nem volt haditechnikailag fejlettebb mint az akit megtámadtak? Hány olyan volt, ahol a korhoz képest a hodító sereg óriási távolságot volt képes megtenni, fejletebb is volt azoknál akiket megtámadtak, aztán mégis kikaptak?
Perzsák vs görögök, napóleon vs oroszok, náci németország vs szovjetunió stb stb.
"Termeszetes de...azt a vackot meg is kell am hajtani valamivel...es ahhoz meg ki kell fejleszteni vmi olyan energiaforrast,ami eleg hozza...es akkor az az energiaforras rant magaval mindent fejlodes szempontjabol..idovel lekicsinyul es hopp..energiafegyverek,robbanomotoroknak sanyi"
Elméletnek szép, gyakorlat nem feltétlen müködik. Mennyivel is lett kisebb egy atomerõmü az elmult 50 évben? Semennyivel? Már van atommeghajtású tengeralattjárónk, de mégis, energiafegyverek sehol. Ezt csak arra mondom, hogyha egy idegen faj kifejleszt egy hiperhajtómüvet amivel ürhajót hajt meg (analógia atomtengeralattjáró) még egyáltalán nem biztos hogy akkor onnantól majd zsebbe lézerpuska lesz. Ugyanugy ahogy nálunk sem.
És még igy is azt érzem, h az uj fajta világok harcának ilyennek kellett volna lennie.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ati
Valszeg nem is lenne csata, mert biológia fegyverrel kiirtanának minket s nem kell harcolni, vagy hasonló kevésbé látványos végünk lenne.
" A mai fegyverek pont ugyanúgy müködnek mint az 500 évvel ezelõtti puskák. Csak a mai fegyverek erõsebbek, hatékonyabbak és gyorsabbak."
Csak a puskapor es a nagyjabol egyezo forma koti ossze oket..mar az anyaguk sem ugyanaz,nem is beszelve a tobbirol...ha 1 multbeli meglatna 1 mai (fel)automata fegyvert,az agyat eldobna es siman elhinne hogy a jovobol jottel..
" zt kell belátni, hogy ezek a filmek általában azzal operálnak, hogy az ellenséges faj csak "kicsit" fejletebb mint mi"
ideert az uron keresztul x tavolsagbol..mar ettol nem lehet "csak" kicsit fejlettebb..ha meg hoditasi szandekkal indult el,akkor 100% hogy a haditechnikaja uberfejlett....
" Ha pl. holnap valaki feltalálná a hiperhajtómüvet, akkor mi is repkedhetnek a csillagok között, miközben most még ez csak scifi. "
Termeszetes de...azt a vackot meg is kell am hajtani valamivel...es ahhoz meg ki kell fejleszteni vmi olyan energiaforrast,ami eleg hozza...es akkor az az energiaforras rant magaval mindent fejlodes szempontjabol..idovel lekicsinyul es hopp..energiafegyverek,robbanomotoroknak sanyi....(nem mintha most meg nem lennenek energiafegyverek,csak nincsenek elterjedve ilyen-olyan okoknal fogva..)
És ez önmagában miért akkora probléma?
A mai fegyverek pont ugyanúgy müködnek mint az 500 évvel ezelõtti puskák. Csak a mai fegyverek erõsebbek, hatékonyabbak és gyorsabbak. Szóval ha te visszamennél az idõben 500 évet egy AK-val, akkor egy akkori katona is nyugodtan mondhatná, hogy te nem is jövõbõl jöttél, mert hát milyen már az hogy egy 500 évvel fejletebb faj is ugyanúgy puskát használ és nem lézerkardot...
Azt kell belátni, hogy ezek a filmek általában azzal operálnak, hogy az ellenséges faj csak "kicsit" fejletebb mint mi, vagy csak bizonyos területeken fejlettebbek mint mi.
Ha pl. holnap valaki feltalálná a hiperhajtómüvet, akkor mi is repkedhetnek a csillagok között, miközben most még ez csak scifi. De ha holnap tényleg feltalálná valaki, attól még ugyanugy géppuskáink lennének, ugyanúgy autóval járnánk munkába stb, tehát történne egy technikai ugrás, mégsem lennének mindenféle fantasztikus fegyvereink csak azért mert tudunk a fénynél gyorsabban haladni.
Pl. ki lehetne találni olyat, hogy a földi gravitáció és légköri struktúra mellett ez a legcélszerûbb fegyver, vagy a mágneses tér sajátosságai miatt a sugárfegyó itt nem mûködik - szóval random technobabble, hogy pistike elégedett legyen 😊
Komolyan? Egyetlen lépésre vagytok a cukcsitól és a mûxiktõl. Tessék nagyon szégyellni magatokat, média vagytok, tetszik, vagy sem, nem ártana értelmesebben beszélni.
Ezért szeretem jobban az igazi, jobb sci-fiket: abban nem AK47 meg M6-osokkal rontanak a humanoidok az UFO-kra...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mondjuk az is érdekes, hogy milyen feljettek az idegenek, mégis sima gépfegyvereik (is) vannak...
www.adamexdesign.hu