Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz a Dredd bíró főgonosza

Lena Headey fogja alakítani az új Dredd bíró-mozifilm (egyik) főgonoszát. A színésznő nemrég fejezte be a Trónok harca első évad forgatását, s már csatlakozott is a Dél-Afrikában filmező stábhoz.

Először a JudgeDreddMovieNews.com hozta nyilvánosságra a hírt, majd ezt a The Playlist is megerősítette, így minden bizonnyal már eldöntöttnek kezelhetjük, hogy az új Dredd bíró (Judge Dredd) mozifilm készítői Lena Headey személyében találták meg főhősük legnagyobb ellenlábasát, a sztori főgonoszát. A 300-ból vagy a Terminátor: Sarah Connor krónikáiból ismert, nemsokára pedig a Trónok harca-tévésorozatben feltűnő Headey Madeline Madrigalt (alias Ma-Mát) fogja alakítani.


Headey ezzel a harmadik főszereplője a filmnek, előtte Olivia Thirlby, valamint a címszereplőt alakító Karl Urban csatlakozott Pete Travis rendező képregény adaptációjához, melynek Alex Garland írta a forgatókönyvét, ami az ígéretek szerint sokkal inkább hű lesz az eredeti műhöz, nem gyalázza meg azt, mint a Stallone-féle 1995-ös, 90 millió dollárba került fércmunka. Az új Dredd bíró forgatása jelenleg is zajlik Dél-Afrikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Guerilla #26
    Helyesbites. Loverman-nek ment.
  • Guerilla #25
    Amellett, hogy kevered a szezont a fas.ommal, meg kepben se vagy. A kevesebb neha tobb, ne eroltesd cimbi:)
    Pacsi.
  • Athor #24
    :):)
    Nekem a Transformers 2 is tetszett... pedig közelebb vagyok már a 40-hez, mint a 30-hoz.
    :)
    A kommentelőknek meg nincs tényközlő kötelezettsége, mint egy újságírónak.
    Nem vitatkozásképp, csak a dolgok tisztázásaként.
  • kalapos01 #23
    Nincs itt semmi ténynek beállítva. Ha minősítés van benne, az nyilvánvalóan vélemény. Ilyen alapon a kommentelők is ténynek állítják be a saját véleményüket. Meg aztán nem hiszem, hogy egy Dredd bírón kell vitatkozni, hiszen bukás is volt (ha a bevételt meg a költséget nézem), az IMDB-n is közepes alatti. Gondolom a nézők többsége nem rajongott érte.

    Én régen láttam, nem nagyon emlékszem rá, de fiatalon gondolom semmi bajom nem volt vele. De fiatalon az embernek a szarabb filmekkel sincs baja, láttad, hogy a Transformers 2-t hány 10-12 éves isteníti. Meg kéne nézni újra, mint ahogy páran megtették, és kiderülne, hogy milyen.
  • Athor #22
    Wittgen:
    A probléma nem az a cikkel, hogy negatív színben tünteti fel az eredeti filmet, hanem az, hogy a T. cikkíró tényként állítja be a saját véleményét, miszerint az "fércmunka". Ha csak azt teszi fogalmazásával egyértelművé, hogy ez "szerinte" az, már kisebb lenne a vihar. SZ. V. legtöbb írásával egyébként ez a helyzet; tényként állít be olyan dolgokat, melyek legalábbis nem objektív véleményeket takarnak. Csak fogalmaznia, önmagát helyesen kifejeznie kellene megtanulnia. Ha már "újságíró".
    Amúgy meg igaz; én is sok helyen olvastam a neten, hogy a "rajongóknak" nem tetszett. Magyarázatot viszont, hogy pontosan mi volt benne, ami nem tetszett, sehol nem találtam. Az ismerőseim közt meg olyat nem, akinek nem tetszett. Anno nagyon jó kis film volt az, és sok mai, un. "rajongók" által istenített szeméttel is simán felveszi a versenyt.
    Legalábbis szerintem.
  • Justil #21
    könnyen elképzelhető? inkább hótziher...
  • funkyman #20
    Abból kiindulva hogy manapság milyen ratyi adaptációkat csinálnak könynen elképzelhető, hogy 95-ös Stallone film utólag is überelni fogja a mostanit.
  • galocza #19
    tán föltűnt, de a kommentelők épp védték a 95-ös filmet. nodesebajtóbiás.
  • galocza #18
    és amikor assante összerakja azt a szép nagy robit az meg elbődül: WAAAAGH (mint az orkok)?
    legjobb jelenet...
  • Justil #17
    ...

    elég ha megnézed, régen milyenek voltak pl a vámpírok 1 vámpíros filmben, és mellé azt h mi van az Alkonyat szériában...