Szekeres Viktor

Még egy színész szállt be a Pókember 4-be

Megint kiosztásra került egy szerep a Pókember rebootjában, azonban ezúttal nem lehet tudni, hogy fontos vagy mellékkarakterről van szó, mindössze az biztos, hogy C. Thomas Howellt Ray-nek fogják hívni a filmben.

Az EW információi szerint C. Thomas Howell a legújabb színész, aki leszerződött a rebootként funkcionáló negyedik Pókember-mozifilmben. Howell karakteréről nem sokat lehet tudni, mindössze annyit, hogy Ray-nek fogják hívni. Persze a képregényes közösségben azonnal meg is indult a találgatás, hogy vajon ki lehet pontosan Ray.

Az EW szerint az egyik lehetséges megoldás, hogy a Ray Ray Cooperre utal, aki Peter Parker jelenlegi barátnőjének, Carlie Coopernek az apja (a képregényben). Más vélekedések szerint Ray lehet, hogy az a Ray Walker lesz, aki 1999-ben, a Peter Parker: Spider-Man 35. számában, a Heroes Don't Cry sztoriban tűnt fel, mely egy afroamerikai Pókemberről szólt. Persze az is előfordulhat, sőt, talán az a legvalószínűbb megoldás, hogy Ray szerepét kizárólag a film kapcsán keletkezett. C. Thomas Howell egyébként elég népes színészgárdához csatlakozik, hiszen a filmben már biztos szerepelni fog Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Denis Leary, Campbell Scott, Julianne Nicholson, Irrfan Khan, Annie Parisse és Chris Zylka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fenrir #5
    Itt az egyedüli nagy név az Martin Sheen, a többi a "ki az ördög ez?" kategória.
  • algost #4
    Igen, igazad van, elnézést valóban durva volt, így visszaolvasva és egyet is értek veled, Azonban azt bőven meg merem kockáztatni, hogy C Thomas úr szerepe egyenlő lesz a korábbi Zs kategóriás alakításaival...Nem igazán jó színész, erről árulkodik pályafutása.
  • Quantumleap #3
    Pardon, ha belédgázoltam, mert ő a kedvenc színészed. Oké, poén, bár azért a "ki leszel nyírva" kicsit durva.
    De azért vannak szerintem olyan szinten zs-színészek, akik már nem is igyekeznek feltűnni jobb alkotásokban, mert tudják az úgysem lenne tartós, és csak a szívüket fájdítanák.
  • algost #2
    Érthető ez számodra? Fura. Ez olyan mintha azt írnád: Eddig hármasom volt a lottón, most 5ösöm van, de érthető, meg akartam nyerni a lottó 5öst mindig.
    Ez drágám nem azon múlik, hogy ő hol szeretne feltűnni, hanem azon, hogy őt mire választják ki.Természetesen logikus, hogy fel szeretne tűnni, gondolom ezért csinálj, amit csinál, szóval ki leszel nyírva, ha még egy ilyen hozzászólást írsz. Viccelek természetesen, ez érthető.
  • Quantumleap #1
    Howell eléggé B (inkább zsé), de érthető, hogy fel akar tűnni A-filmben is.