Szekeres Viktor

Ilyen lesz a legújabb kardozós tévésorozat

Már csak pár hónap, és egy amerikai-angol koprodukcióban elindul a Camelot, mely akárcsak a Merlin, Arthur király és a neves varázsló történetét dolgozza fel. Megvalósítás tekintetében azonban a két széria rengeteg mindenben különbözik.

Az amerikai Starz csatorna áprilisban indítja útjára új sorozatát, a Camelotot, mely, ahogy az a címéből is kiderül, az Arthur király köré épített mondakört dolgozza fel. Ebből a sorozatból adott ki egy 3 perces videót a csatorna, melyben nem csak részleteket láthatunk a szériából, hanem a színészek, valamint a széria készítője is elmondja véleményét a produkcióról.


Bár a Camelot hivatalosan csak áprilistól lesz látható a Starzon, a csatorna már február végén leadja a premier epizódot, mégpedig másik "új" sorozatuk, a Spartacus: Blood and Sand előzménysorozata, a Spartacus: Gods of The Arena fináléját követően. A Camelot főszereplői között több ismert nevet is találhatunk: Joseph Fiennes (Merlin), Eva Green (Morgan), Claire Forlani (Igraine királynő) és Tamsin Egerton (Guinevere). Arthur szerepét pedig az ismeretlenebbnek számító Jamie Campbell Bower fogja alakítani, akit mostanában a Harry Potter hetedik részében láthattunk Gellert Grindelwald szerepében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #7
    Elég ha rákeresel a megfelelő kulcsszavakra vagy nevekre a google vagy bármelyik más keresőoldal segítségével és tonnaszámra fogod kapni a hőn áhítót bizonyítékokat legyenek filmek vagy sorozatok.

    (legelhanyagoltabb téma) most mondom a google yahoo stb stb.. a barátod.

    na jó csak a te kedvedért írok ide néhány példát.

    Artúr király 2004

    Artúr király és a nők 2001

    Artúr király legendája 1999

    Egy kölyök Artúr király udvarában 1997

    Egy ifjú jenki Artúr király udvarában 1998

    de ha akarod egészen 1953 is irkálhatom részletezve szereplőkel és rendezővel egyetembe +pénzbevétel,és akkor a sorozatokról még szót sem ejtetem láttam már a tévében vagy féltucat próbálkozást melyekbe millió pénzt beleöltek, mondanom sem kell egyiknek sem sikerült elérnie a 3 vagy 4 évadot.

    Maradjunk annyiban hogy Dunát lehetne rekeszteni a sok próbálkozással de ennek a soknak csak egy rendkívül kis töredéke értékelhető nézzük akármilyen szemszögből a filmet(szereplők,diszletek,stb,stb), na és akkor még az egyszerű tv néző reakcióját meg le sem írnám mikor meglátja hogy már megint egy újabb Artúr király filmet nyomatnak a tv-ben.
  • winnie #6
    se film, se sorozat nincs sok. sőt, az egyik legelhanyagoltabb téma az artúr királyos mind sorozatos, mind filmes színtéren. alig van ennél hanyagoltabb téma. persze, ha megcáfolod ezt címekkel, akkor elfogadom.
  • kissssss #5
    mennyi van? SOK! film is? abból is sok!

    ettől függetlenül már mindenkinek a könyökén jön ki Artúr király és a népes pereputtya.

    (mekkora baromság lenne már, ha valakinek van valami jó sorozatötlet a fejében és csak azért ne csinálhassa meg, mert már valaki megcsinálta? )

    baromság? hmm nos tudod ez már nézőpont kérdése csinálhatnak kismillió Artúr király filmet maximum jenkisem fogja már nézni.
  • winnie #4
    herót? miért, hány ilyen sorozat van?

    (mekkora baromság lenne már, ha valakinek van valami jó sorozatötlet a fejében és csak azért ne csinálhassa meg, mert már valaki megcsinálta? és nem a simpsons.)

    ilyenkor jó azért, hogy hollywoodban, illetve az angol végeken nem ennyire mechanikus gondolkodású emberek vannak döntési pozícióban. ők inkább a jó-rossz tengely mentén próbálnak dönteni.
  • kissssss #3
    na igen nekem is már egy kicsit herótom van az Arthur király Camelot és Merlin triótól.
  • nessboth #2
    "Jack csináljunk egy középkori sorozatot, valami eredetit!"
    "Ok Steve, mi volt a középkorban?!"
    "Nem tudom, Arthur király, Camelot, Merlin...utána kéne nézni, hogy van e ilyen sorozat!"
    "Áh, ha van is ötletesek leszünk, tudod, középkor, Merlin....legyen a címe Camelot!"
    "Áh, tökéletes, annyira egyediek leszünk, végre egy igazi friss, új sorozat, egy igazi középkori témával, és, ééés, kapaszkodj meg JAck, a mi sorozatunk még csak a 1234523. amelyik ezzel a témával foglalkozik, szóval bőven benne vagyunk az eredetisében, és tudunk újat mutatni!"
    "Yes!"
  • cS6Szi #1
    Nem rossz, de részemről ez várósabb:

    http://www.hbo.com/game-of-thrones/index.html#/game-of-thrones/about/video/clip-preview.html/eNrjcmbO0CzLTEnNd8xLzKksyUx2zs8rSa0oUc-PSYEJBSSmp-ol5qYyFzLnszECoXRiaUl+QU5ipW1JUWkqJyMjAG2-Fzg=