Szekeres Viktor

Új infók a 300 második részéről

Nemsokára elkészül képregény formában a Xerxes, mely a 300 folytatás, illetve előzmény története lesz. Ez pedig azt is jelenti, hogy belátható időn belül a mozifilm forgatása is kezdetét veheti.

Amióta Zack Snyder egyedi képregény-adaptációja, a 300 bemutatásra került a mozikban, a rajongók jó része azóta áhítozik folytatás iránt. Snyder ennek elkészítésétől sosem zárkózott el, de mindig azt mondta, hogy a második rész csak Frank Millertől függ, valamint attól, hogy megírja-e a képregény második epizódját. A képregényíró nemrég a Collidernek adott interjút, melyből kiderült, hogy a tervezett folytatás (illetve előzmény), a Xerxes elég jól áll, a szöveg jó része már el is készült.


Miller elmondta, hogy a történet 10 évvel a 300 eseményei előtt játszódik, a marathoni csatával kezdődik - és le is fed egy teljes évtizedet, hogy az artemiszioni csatával érjen véget. A főhős, Temisztoklész, aki görög hadúrrá vált és megépítette az állam tengeri flottáját, mellette pedig Xerxész keresi az istenné válás módját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #3
    301 vagy 299 lesz a film címe?

    Vagy mivel 2. rész ezért 302?

    Netán a longer, bigger, better jegyében: 600?
  • kissssss #2
    mega táp nyam nyam nyam itt zabáljátok 2 pofára :-DDDD
  • njozef1984 #1
    kíváncsian várom