Szekeres Viktor

Új Való Világ műsort indít az RTL Klub

A Való Világ 4 nézettsége hétről-hétre javul az RTL Klubon, a csatorna épp ezért úgy határozott, hogy a Cool tévén adott kísérőműsort, a Neked Valót is beilleszti műsorába.

Mint arról már beszámoltunk, a Való Világ 4 a gyengébb kezdés után felvette a kesztyűt a TV2-vel szemben, s a kereskedelmi korosztályban egy idő után elkezdte legyőzni a konkurenciát. 2011-ben úgy próbál a brandre ráerősíteni az RTL, hogy az idén még a Coolon látott Neked Való című VV-kísérőműsort is átveszik, így elégítve ki pár százezer ember napi Való Világ-éhségét.

A Neked Való-ban általában a játékosok családtagjai, ismerősei szoktak megjelenni, hogy a műsorvezetőknek egy-egy interjú keretében meséljenek az általuk ismert bentlakóról - hátha az így nyert információknak köszönhetően egyes nézők is másképp tekintenek a játékosra, akiknek így akár a "valós", nem a tévékamerák előtt mutatott arcát is megismerhetik. A Neked Valót Istenes Bence és Mádai Vivien vezeti az RTL-en is. Kezdés január harmadikán, 16:50-kor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #32
    ....nem nézi, látja, én sem nézek tévét mégis előfordul hogy leülök a nappaliban , kávézni ,vendégekkel ilyenkor azért rámragad ez az , tisztában vagyok vele milyen müsorok mennek, felismerek egy két szereplőt.......passziv tévézés.
  • Etinger #31
    Szerintem ne keress benne logikát :D
  • bippo #30
    Ha lenémítva megy a tévé, és közben háttal ül neki, akkor mi a halálnak megy egyáltalán? A tévével fűtitek a szobát?
  • morden #29
    Nekem az a halálom amikor ilyen adatokat hoznak nyílvánosságra, hogy 2831089 18-49 év közötti ember nézte xy műsort, pedig helyesen a nilsen által mért 1000 lakásból 283ban ez a műsor volt beállítva a fizetett emberek álltal.
  • WoodrowWilson #28
    Ha nincs jobb, akkor ezt kell elfogadni, ez is bizonyos szinten jó becslést ad (ezért lenne jó tudni a szignifikancia szintet). De tőlem higgyétek csak azt, hogy nem nézi senki a vv-t.
  • carlosfly #27
    HAHA VV szereplők
  • morden #26
    Azért fogadják el, mert nincs más lehetőségük a mérésre, ahol életkor alapján meg tudják mondani, hogy ki mit néz. Amúgy szinte biztos , hogy hibás a statisztikai eredmény, persze életkorra vidék város ra be lehet lőni a mintát, de a szokásokra nemigazán ( viva tv fan, speki natgeos hívű, szakács stb stb). Persze a kapott eredményekkel el lehet bűvészkedni egész jól matematikailag, de ha az adatok hiányosak már borul az egész.
  • WoodrowWilson #25
    "Nem hiszem hogy ezt figyelembe veszik"
    De, figyelembe veszik, ezért lesz a minta reprezentatív, pontosan ezért lehet "felszorozni" (persze itt az adatok a közvéleményhez slendrián megfogalmazásban jutnak el, mert a konfidencia intervallumot meg a szignifikancia szintet nem mondják meg, csak az intervallum közepét). De kicsit unalmas, hogy minden fórumon minden nézettséggel kapcsolatos témában végig kell járni ezeket a köröket. Tanuljatok egy kis statisztikát, aztán lehet kritizálni a módszert. Bár ha a tv-k és a hirdetők a világon mindenhol elfogadják így, akkor nem nagyon értem, hogy a mezei fórumozónak mért böki a csőrét.
  • Mat666 #24
    Pontosan rá tapintottál a lényegre ezek a nézettség felmérések nem érnek semmit.
    Először is túl kevés készülék van ahogy írtad 1000 ami mindennek mondható csak nem elégnek fogják 1000 készülék adatait felszorozzák hogy ki jöjjön a 10 milla azt kész és ez lenne pontos? vicces
    A másik hiba már eleve a készülékek elhelyezéséből adódik ugye ott van a város
    kontra vidék azt társadalmi réteg , élet kor szociális helyzet , családos vagy család nélküli gyerekes vagy gyerek nélküli , nyugdíjas , munkanélküli, stb
    Nem hiszem hogy ezt figyelembe veszik de ha még is akkor is ez a 1000 felmérő készülék nem elég semmire.
  • algost #23
    Tegnap beszéltem Józsi bácsival, és mondta, hogy társasági életet élnek vidéken, nem tévéznek, meg nem neteznek....Sokat olvasnak, és zenét hallgatnak, vagy a helyi színjátszókör ifjú tehetségeivel terveznek új műsorokat.
    Rendszeres elfoglaltságnak bizonyul a tornaverseny is, melyet a környező falvak diákjaiból összeállított csapatok között rendeznek meg havi rendszerességgel.
    Szóval zajlik az élet.Az unoka pláne nem néz tévét mert rajzolni tanul és ez minden idejét kiteszi. Szerintem a Szekerest valaki tologatja az RTL-be, más ötletem nincs, hogy itt mindig ilyen igénytelen borzadályok jelennek meg...