Szekeres Viktor

A Pókember 4-re egy új trilógiát alapoznak

A Pókember rebootjának készítői, ahogy arra számítani lehetett, nem csak egy filmben, hanem egy hosszabb sorozatban gondolkodnak, így valószínűleg lesz időnk megszokni Andrew Garfieldot Peter Parkerként.

Ahogy arra számítani lehetett, a negyedik Pókember-mozifilm, mely a sorozat rebootját is jelenti egyben, egy új széria első része lesz. Mindezt az új Gwen Stacy, azaz Emma Stone erősítette meg Jay Leno késő esti talkshow-jában, ahol elmondta, hogy lehet, hogy még jó ideig szőke marad, hiszen több Pókember-film is készülhet az elkövetkező pár évben. Azt ugyan nem említette, hogy pontosan hány epizódra írta alá szerződését, az viszont már most biztosra vehető, hogy a Pókember-reboot érdekelni fog annyi embert, hogy a jegybevételek megalapozzák a folytatást.

A Stone által közölt információ, ha nem tudatos félrevezetés, egyébként azt is jelenti, hogy a készítők eltérnek némileg a képregény sztorijától, hiszen abban Gwen Stacy életét veszti, aminek eredményeképp Mary Jane közelebb kerül Peter Parker-hez. De természetesen az is egy lehetőség, hogy az új trilógia éppen a Gwen Stacy halálát teszi meg az esetleg 3. rész csúcspontjának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #12
    Egyet értek Novával! Ahogy korábban is hangoztattam, szerintem teljesen értelmetlen újra gyerek (16éves) pókembert sasolni a vásznon. A képregényben legalább eljutott szerencsétlen a felnőtt korig. Nem hiszem, hogy egy kifejlett férfi ember nem festene jól a pók gúnyában. Ott van példaképp a Vasember. Mindössze, csak meg kéne találni, a tökéletes színészt hozzá.
  • m minnifield #11
    jaja, a jó öreg bondnál se rágják állandóan a szánkba, hogy miért lett ügynök. tessék már a majd' 50 éves sorozatból kiragadni pár ikonikus ellenfelet(volt jópár) és folytatni a filmet, nem kell állandóan a szánkba rágni, hogy p.p.-t megcsípi a pók. ha most az új részek buknak, megint jön valaki és elkezdi majd előről?
  • NovaTerra #10
    A stúdiónak elsődlegesen az anyagi érdeket kell néznie, világos számomra. De tényleg jobban megéri minden szuperhős filmet trilógiákra korlátozni. Ittvan pókember, vagy az új Nolan féle batman. Lemegy a 3 rész és utána mindig jön majd a reboot? Ha megunja a színész, vagy kevés neki a pénz, akkor nem lehetne lecserélni, de a story haladna tovább (mint a James Bondban). Mert most megint a kis csíra Parkert megharapja a pók, menő srác, szuperhős lesz. Oké, ezt már láttuk, és hányszor fogjuk még? Azért van elég jól megírt, komolyab hangvételű spiderman képregény is.
  • KP27 #9
    hát ha ez így van, akkor bocs. sose olvastam a képregényt.
  • winnie #8
    teljesen igazad van. mindenesetre a kiindulás, ha igaza van a kollegának, akkor megvan. és mivel színészről van szó, a folytatás is meg lehet, ha jó a szkript.
  • m minnifield #7
    a 2. kérdést nem tudom.az viszont tuti, hogy a jó peter a pókcsípés előtt kimondottan egy kis csíra volt, tipikusan az a srác akinek elveszik a nagyok az uzsonnáját és beledobják a piszoárba. aztán a szuperhőssé válás alakítja át teljesen a személyiségét, a kis geekből egy humoros "terminátor" lesz. ha ezt szem előtt tartják a forgatókönyvben akkor szép kis karakterfejlődésnek leszünk szemtanúi. ha készül egy "bocs, hogy élek" pókember, az nem az igazi...
  • winnie #6
    tényleg ennyire nem érted a különbséget a kettő között? (szerintem nézz körbe még milyen rebootok készülnek, ha évszámhoz kötöd a csodálkozásodat reboot téren. még jobban fogsz csodálkozni:)
  • winnie #5
    arra célzol ezzel, hogy peter parker a képregényben nem nyálgép? (egyébként ezt honnan lehet megállapítani, mert egyre divatosabb a látens homoszexualitásra utaló nyálgépezés bizonyos körökben.)
  • KP27 #4
    egy nyálgép főszereplő után egy másik nyálgép. na erre se fogom kiadni a mozijegy árát...
  • bladesoft #3
    LOL 2000es film rebootja.... lassan várhatjuk az új Harry potter rebootot is.