17
-
#17 börtönből szabadult? Nekem úgy tűnik hogy a pokolból jött vissza mint szökevény (vagy csak kibannolták jó viselkedésért) és utána küldtek egy ...lényt hogy vigye vissza. Nem?
Tuti happy end lesz a vége, megy a menyországba mert megmenti a fél világot/újszülött ellkét/feláldozza magát/etc.
amúgy nézős lesz. -
#16 istenem, az ilyen jellegű hsz-ek évről évre szánalmasabbak... -
vg #15 Gondolod, hogy ez a legfontosabb? -
AZTA #14 Jé ott lesz benne az ügynök pali a prison break-ből :D -
ADAMEX9 #13 A 3D parasztvakítás (szó szerint) úgy látszik kötelező. -
#12 Azt a '3D'-t muszáj volt a cím mögé rakni... :) Nicolas Cage neve már nem elég ahhoz, hogy nyereséges legyen?
Nekem elég, ha "csak" jó lesz a film. -
Etinger #11 Se gáz. Aki 45 évesen gyerek projectbe belevág, valszeg nem az a nagypapa figura :D A nője meg valószínűleg harmincas (vagy lehet kevesebb is), a környék nagy Casanovája :D Amúgy 25-45... a kettő között. Felső határ úgy nagyon nincs. Annyi idős vagy, amennyinek kinézel ill. érzed magad :) -
kalapos01 #10 45? Buli lesz a gyerek ballagásán 63-nak lenni. :) -
Etinger #9 Apa azért lehetsz. 25-45 között ideális (sok körülménytől függő), nagypapa is lehet, hiszen ahogy láttuk 1 éves se volt az a baba, ergo bőven belefér Cage :)
HA nem veszik túl komolyan, még jó is lehet. Sajna egyre inkább azt érzem, Cagenek nagyon kell a pénz, mert egyre több filmet bevállal.
+ jó a csaj -
hawkie22 #8 Tudlak sajnálni, ha nálad a 38-39 év még apakorosztály sem. Szerinted akkor mikor kéne apának lenni? 50 évesen? -
#7 Cage 46 éves ami már böven nagypapi korosztály és abban a korban járókerettel is elég keményen oda lehet csapni. -
#6 Sad for you. -
Nailyenugysincs #5 Hát szerintem 38-39 évesen még senki se legyen nagypapa. Legalábbis én nem szeretnék még apa se lenni -
Green777 #4 Most miért? 38-39 évesen már teljesen normálisan lehet valaki nagypapa, az olyan sok? :) -
xido #3 Börtönből szökött nagypapa...te jó isten,már ennyire elszaladt az idő felette?:)) -
#2 cool guys...don't look at explosions -
Jagdgeschwader #1 Csak ne törjék össze a Chargert