Kőkemény plakát és új előzetes Nicolas Cage 3D-s autós akciófilmjének

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teppik Amon
börtönbõl szabadult? Nekem úgy tûnik hogy a pokolból jött vissza mint szökevény (vagy csak kibannolták jó viselkedésért) és utána küldtek egy ...lényt hogy vigye vissza. Nem?
Tuti happy end lesz a vége, megy a menyországba mert megmenti a fél világot/újszülött ellkét/feláldozza magát/etc.
amúgy nézõs lesz.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Szolnokboy1
istenem, az ilyen jellegû hsz-ek évrõl évre szánalmasabbak... <#szomoru1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Gondolod, hogy ez a legfontosabb?
Jé ott lesz benne az ügynök pali a prison break-bõl 😄
A 3D parasztvakítás (szó szerint) úgy látszik kötelezõ.

www.adamexdesign.hu

wraithLord
Azt a '3D'-t muszáj volt a cím mögé rakni... 😊 Nicolas Cage neve már nem elég ahhoz, hogy nyereséges legyen?
Nekem elég, ha "csak" jó lesz a film.
Se gáz. Aki 45 évesen gyerek projectbe belevág, valszeg nem az a nagypapa figura 😄 A nõje meg valószínûleg harmincas (vagy lehet kevesebb is), a környék nagy Casanovája 😄 Amúgy 25-45... a kettõ között. Felsõ határ úgy nagyon nincs. Annyi idõs vagy, amennyinek kinézel ill. érzed magad 😊
45? Buli lesz a gyerek ballagásán 63-nak lenni. 😊
Apa azért lehetsz. 25-45 között ideális (sok körülménytõl függõ), nagypapa is lehet, hiszen ahogy láttuk 1 éves se volt az a baba, ergo bõven belefér Cage 😊

HA nem veszik túl komolyan, még jó is lehet. Sajna egyre inkább azt érzem, Cagenek nagyon kell a pénz, mert egyre több filmet bevállal.

+ jó a csaj
Tudlak sajnálni, ha nálad a 38-39 év még apakorosztály sem. Szerinted akkor mikor kéne apának lenni? 50 évesen?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

wedge31
Cage 46 éves ami már böven nagypapi korosztály és abban a korban járókerettel is elég keményen oda lehet csapni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fresh Duke
Sad for you.

A heavy cost. I pay it gladly.

Hát szerintem 38-39 évesen még senki se legyen nagypapa. Legalábbis én nem szeretnék még apa se lenni
Most miért? 38-39 évesen már teljesen normálisan lehet valaki nagypapa, az olyan sok? 😊

Börtönbõl szökött nagypapa...te jó isten,már ennyire elszaladt az idõ felette?😊)
buklee
cool guys...don't look at explosions

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Csak ne törjék össze a Chargert<#gonosz3>