Szekeres Viktor

A bolondok napján indul az új Merlines tévésorozat

A Merlin kalandjai mellett újabb sorozat indul nemsokára a varázslóról Camelot címmel. A középkorban játszódó széria létrehozásában részt vett az a Michael Hirst is, akinek legutóbbi sorozata, a Tudorok, nemrég ért véget.

Bár az angol Merlin kalandjai című sorozat nem folytatódik csak 2012-ben, hiba lenne, ha az arthuriánus mondavilág rajongói Dunának mennének, hiszen 2011. április elsején egy újabb széria indul, melynek egyik főszereplője Merlin lesz. A pénteki napon bemutatkozó Camelot azon a Starz csatornán lesz látható, mely idén a Spartacus: Vér és homokkal tette le a névjegyét a sorozatok világában.


A Camelot 10 részes első szezonjának eseményei Uther Pendragon halála után veszik kezdetüket, s természetesen a mindenki által ismert és kedvelt karakterek lesznek a főhősök: a varázsló Merlin (Joseph Fiennes), a trónörökös Arthur (Jamie Campbell Bower) és az ő féltestvére, Morgana (Eva Green). Mellettük viszonylag fontos szerepet fog kapni Guinevere (Tamsin Egerton), Igraine (Claire Forlani) és Kay (Peter Mooney).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #2
    hát impozáns szereposztás az biztos, remélem a sori is jó lesz
  • bmw #1
    Hajra Spartacus.:) Csak sajna nem varjak meg a sracot....
    A merlin sem rossz unalom uzesken nezem...