Kiretusálták Natalie Portman tangáját a színésznő új filmjének előzeteséből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi sem vagyunk különbek. Üvegtigrisben a moziban mindenki azon röhögött: mivel nyissam ki a lakatot?! -Anyáddal!...Visított mindenki. Trópusi vihar címû filmben Tom Cruise orbitális káromkodásán hahotázott az egész terem, a kikacsintós, beszólogatós poénokon meg mindenki ült fapofával.
Nem vagyok a káromkodás ellen, de, ha öncélú és egy helyzetben felesleges, akkor tényleg visszataszító. A trailerben kifejezetten szórakoztató volt, fõleg mikor a varázsló mondja: Magic...motherfucker!
Nem vagyok a káromkodás ellen, de, ha öncélú és egy helyzetben felesleges, akkor tényleg visszataszító. A trailerben kifejezetten szórakoztató volt, fõleg mikor a varázsló mondja: Magic...motherfucker!
Amerikai film. Suck/fuck/gay/lesbian szavak nélkül nem is kerülhet a mai fiatalok elé. Ez van 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha kihagyják, majd lesz egy rendezõi változatú DVD/BD, amit több zsetonért megvehetsz... :-/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nemtudom számomra nem attol vicces egy film, h végig káromkodnak benne és egy poén csattanoja az, h mondanak benne egy suck/fuck-ot...
igy talán még jobb vigjáték lehet belöle 😊
igy talán még jobb vigjáték lehet belöle 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vastanga 😄😄
Ez jó film lesz, persze a rendezõi változat nem az ilyen 11 éveseknek szóló buziság.
Ez jó film lesz, persze a rendezõi változat nem az ilyen 11 éveseknek szóló buziság.
Én is erre gondoltam 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Csak szexre kellesz"
Nekem is csak arra kéne <#eplus2>#eplus2>
Nekem is csak arra kéne <#eplus2>#eplus2>
Remélem,hogy ez csak a trailert érintette és a filmet nem vágták újra,illetve azokat a merész beszólásokat nem dobták kukába,csak hogy 13 évesek is nyugodtan megnézhessék...