Szekeres Viktor

Csúszik a Pókember musical premierje

Csúszik az évek óta tervezett Pókemberes Broadway-musical premierje, ráadásul újabb komoly sérülések történtek a produkció díszleteiben. A U2 frontembere által jegyzett előadás 65 millió dollárba került eddig.

Csúszik az eredetileg január 11-i bemutatóval tervezett gigaköltségvetésű Pókember-musical, a premierre február 7-én fog sor kerülni. Minden idők legköltségesebb Broadway-produkciója nem kevesebb, mint 65 millió dollárba került és a U2-s Bono és The Edge zenéjével és szövegeivel kerül bemutatásra Julie Taymor rendezésében. A csúszás oka pár előre nem látott probléma.


A show novemberi elő-előadását öt alkalommal kellett megszakítani technikai malőrök miatt, sőt, a főszereplő Natalie Mendoza agyrázkódást is szenvedett, miután egy kötél fejbe vágta. A bajt tetézendő a Spider-Man: Turn Off the Dark tegnapi főpróbája ugyancsak hozott egy sérülést, ezúttal egy színész esett bele a zenekari árokba - ő már a negyedik volt, aki sérülést szenvedett el ezeken az előadásokon.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zaraki Kenpachi #3
    Mutatták a TV-ben a balesetet. Elég csúnya és ijesztő volt.
  • Waterhorse #2
    Nevetni fogsz, de létezik Sailor Moon musical is. És még páraknak ismerős lehet az a játék h Monkey Island, aminek szintén van Musical változata.
  • leeloodallas #1
    Mi lesz a következő? A bakugán???