Szekeres Viktor

Kemény képek és plakát a Halálfutam 2-ből

A Halálfutam folytatása, illetve előzménye január 18-án kerül bemutatásra Amerikában - csak DVD-n és Blu-ray-en. Bár a főszereplő nem Jason Statham lesz, az jó hír, hogy a hazai megjelenésre sem kell sokat várnunk.

Egy ideje már láthattuk, hogy fog kinézni a Halálfutam második része, a Death Race 2, hiszen már elérhető az előzetese. Azonban, akik nem szeretik a mozgóképeket és a gyors vágásokat, akiknek a szeme szeret megpihenni a jól kidolgozott részleteken, azon most a filmhez készült promóképeket is szemügyre vehetik. (A többi fotót itt lehet megtekinteni.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az előzményfilmként funkcionáló Halálfutam 2 főszereplője Luke Goss, lesz, de a szereplők között fel fog tűnni majd Danny Trejo, Sean Bean, Ving Rhames és Lauren Cohan is. Miután az első epizód Jason Stathammel 2008-ban csak 76 millió dollár bevételre tett szert világszerte, így egy cseppet sem meglepő, hogy a második rész oda kerül, ahová már az eredetinek is a helye lett volna, a tékák és a műszaki boltok polcaira. A DVD- és Blu-ray-megjelenésre Amerikában január 18-án kerül sor.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wfefe #4
    Nem csak hogy nagyképű, de magyartalan is...
  • xido #3
    Állat ez a Danny Trejo..épp erről beszéltünk haverommal napokban..utolsó 20 évben ugyanígy nézett ki frankón...:)
  • Locutus51 #2
    "második rész oda kerül, ahová már az eredetinek is a helye lett volna"

    Azért a magam részéről ezt kicsit nagypofájú kijelentésnek tartom... Semmi baj nem volt az első résszel, tény, hogy nem egy világsiker, de nem is szánták annak.
  • bmw #1
    Statham nelkul mar nem az igazi....