Szekeres Viktor

Karib-tenger kalózai 4 előzetes - eredetiben és magyarul is

A Walt Disney Pictures bemutatta a Karib-tenger kalózai-sorozat negyedik részének előzetesét, melyben a Jack Sparrow-t alakító Johnny Depp mellett olyan "újoncok" tűnnek fel, mint Penelope Cruz és Ian McShane.

A Disney hétfőn ünnepélyes keretek között fellőtte a netre A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) című Johnny Depp-film előzetesét, melyet a hazai forgalmazó, a filmet itthon május 19-én bemutató Fórum Hungary viharos gyorsasággal le is szinkronizált, így mindkét előzetest meg lehet tekinteni, s elgondolkozni azon, hogy miért tartják úgy sokan, hogy a filmsorozatot igazából eredeti nyelven lehet igazán élvezni.


A hazai verzióban Johnny Depp magyar hangja ismét csak Király Attila lesz és Barbossaként ismét hallhatjuk Tolnai Miklóst, a fő státuszból távozó szereplők (Keira Knightley és Orlando Bloom) helyére Penelope Cruz (Németh Borbála) és Ian McShane érkezik kötelező nagy névnek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Murder3 #9
    *karakteréhez.
  • Murder3 #8
    ez csak annak zavaró aki eredeti hangon látta vagy nézte, sztem simán illik a hangjához.
  • Zolivok #7
    ja barbossa hangját nemtom miért szarták el elmondom olyan volt először néztem a 2. részt életemben már ott vagyunk a végén, és megszólal barbossa 2-3 szóra mondom mi a büdös lószar volt ezés ezzel az érzéssel végződött a film .p
  • CaptainRumi #6
    Na a Pryce-nál már fel sem tűnt... de tényleg jobb a Harsányi. Király Attila meg szerintem abszolút nem illik Depp mély hangjához. Barbossát és Davy Jones-t viszont jól eltalálták a szinkronban.
  • Yutani #5
    Jó lesz ez Nightly és Bloom nélkül is. Úgyis elegem volt már belőlük.
  • Gabesz amdx2 #4
    Jah eléggé korai,szerintem :)
    de nem baj...
    Amugy csak május végén lesz látható a mozikban...
  • Béka Benő #3
    Igen a 2-ben és a 3-ban már Tolnai Miklós volt a magyar hangja Geoffrey Rush-nak.Nem tudom minek kellett megváltoztatni,mivel Rajhona Ádám tényleg jobb volt neki !
    Amúgy a Jonathan Pryce-Harsányi Gáboros párosítás is jobb volt mint Jonathan Pryce-Szilágyi Tiboros folytatások !
    Remélem ebben már nem szúrják el a szinkronhangokat !
  • Etinger #2
    Mi ez a villámgyors szinkronizálás a trailerekkel mostanság? Ez csak nekem új? Apropó, Keith R. ismét megkapja a cameóját úgy látom. Je. Cruz meg jó nő.
  • CaptainRumi #1
    Bár nem rajongok a szinkronos változatokért, Rajhona Ádám Barbossa hangjaként az első részben kifejezetten jó volt. De persze később ezt is elbaszták, mert nem hiszem hogy ő nem vállalta.