Szekeres Viktor

Az első kép a Pókember 4 forgatásáról

Mostantól kezdve egyre gyakrabban számíthatunk Pókemberes forgatási képekre, hiszen megkezdődtek a film forgatásának előkészületei. Az első képeken az új Gwen Stacy-t lehet látni.

Úgy tűnik, hogy elkezdődött a Pókember következő részének a forgatása, mely a tervek szerint nem direkt folytatás lesz, hanem reboot. Ennek megfelelően Marc Webb rendező filmjében csupa új arc fogja alakítani az ismertebb szerepeket. Gwen Stacy-t például Bryce Dallas Howard után Emma Stone játszhatja, aki pár napja bemutatni a szerepre "készített" szőke haját, s most már forgatási képeken is láthatjuk őt. (A többi készített fotót itt lehet megcsodálni.)


A forgatás a tervek szerint hosszú hónapokon át fog tartani és természetesen a film 3D-ben fog elkészülni. A készítők ígérete szerint a minőségre nem lesz panasz, amit az is alátámaszthat, hogy a stáb 15 darab Red Epic kamerát kapott a forgatási munkálatokra. Az egyelőre címmel még nem rendelkező új Pókember bemutatója 2012. július harmadikán lesz Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    A kocsiba meg éppen Meryl Streep dublőre száll be?:)))
    Egyébként remélhetőleg ez a kép a film vége felé lesz,Gwenn Stacy apjának temetésén,tehát csinálnak egy képregény hű feldolgozást...és csak 2.vagy 3.részben bukkan fel a Zöld manó,aki majd jól megöli Gwenn-t..:)
  • Béka Benő #1
    A bal felső sarokban egy banya !