Szekeres Viktor

Jó pár új színész szállt be az új Pókember-filmbe

Kiderült, hogy ki fogja alakítani Peter Parker édesanyját és édesapját a 2012-ben bemutatásra kerülő Pókember-rebootban, s ha helytállóak az értesülések, akkor egy újabb gonosztevőről lebbent fel a fátyol.

A Heat Vision értesülései szerint Campbell Scott és Julianne Nicholson fogja Peter Parker szüleit alakítani Marc Webb új Pókember-filmjében, mely 2012. július harmadikán kerül bemutatásra Amerikában. A tervek szerint a reboot első része nem elég, hogy 3D-ben kerül bemutatásra, de eleve speciális kamerákkal fogják forgatni, így a térhatású élmény is jó lesz.


A lap értesülései szerint a készítők még Irrfan Khannal tárgyalnak, hogy egy Van Atter nevű gonosztevőt alakítson, a feleségét pedig Annie Parisse játszaná. Ők azok, akik az eddig bejelentett színészekhez, Andrew Garfieldhez, Emma Stone-hoz, Rhys Ifanshez, Martin Sheenhez és Denis Leary-hez csatlakoznának - az eddig pletykált nevek közül egyedül Sally Fieldé nem nyert még megerősítést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 2curious1 #4
    "Irrfan Khannal tárgyalnak..."
    "Rhys Ifanshez"

    mi lesz ez, egy bollywoodi adaptáció??
  • LeventeV #3
    lehet egy parjelenetes flashbackben fognak feltunni.
  • Quantumleap #2
    Peter Parker szüleit? De hiszen azok meghaltak repülőgépszerencsétlenségben. Vagy ez a csecsemőkortól fog kezdődni? Mert az meg elég durva lenne, ha úgy írnák meg, hogy a szülei élnek, és nem a nagybátyja meg a nagynénje neveli.
  • xido #1
    Sally Field igaz,hogy már nem mai csirke,meg adható rá totál ősz paróka,ha muszáj,de nem érzem ki belőle azt a May néni féle bájt,mint amit az előző színésznőből,az annyira el volt találva..és félek J.K.Simmons-t se áll szándékukban újra leszerződtetni,pedig annyira jó Jameson volt:)