Szekeres Viktor

Már forgatják a Skorpiókirály 3-at

A közepesen sikeres önálló mozifilm és a DVD-n rettentően sikeres második rész után 2012 elején már harmadjára láthatjuk saját filmben a Skorpiókirályt, akit ismét csak új színész fog alakítani.

A Universal Studios Home Entertainment bejelentette, hogy elkezdődött a Skorpiókirály harmadik részének forgatása. A The Scorpion King 3 szinte teljes egészében Thaiföldön fog készülni, a Múmia producerének új akciófilmjének főszerepében pedig Ron Perlmant, Victor Webstert és Billy Zane-t láthatják azok, akik megvásárolják a 2012. elején megjelenő DVD-t vagy Blu-ray lemezt.


A harmadik rész onnan fog folytatódni, ahol a második, A Skorpiókirály 2. - Harcos születik (The Scorpion King II: Rise of a Warrior) befejeződött, s benne Mathayus élete legnagyobb kihívásával kényszerül majd szembe nézni. (A főhőst The Rock és Michael Copon után ezúttal Victor Webster fogja alakítani.) A Hóruszt játszó Ron Perlman és a Talusz király bőrábe bújó Billy Zane mellett egyébként pár egykori és jelenlegi sportoló is fel fog tűnni a filmben, többek között Kimbo Slice és Dave Bautista. A film rendezője a Halálfutam 2-t is elkészítő Roel Reine lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #7
    "...és egy teljesen unalmas, semmitmondó filmet készítenek helyette."

    Azért unalmasnak nem mondanám, de tény, hogy én is mást vártam. Teljesen mást.
  • Zolthen #6
    Számomra az első rész is hatalmas csalódás volt. Előtte a Múmia 2-ben bemutatnak egy misztikus, kegyetlen skorpiókirályt, monumentális csatákat előrevetítve, erre jön egy film (ráadásul ugyanazzal a szereplővel) és egy teljesen unalmas, semmitmondó filmet készítenek helyette.
  • bmw #5
    Hol a Rock.....:)
  • gabeone #4
    "Annál nagyobb franchise romboló hulladék szart rég nem láttam" - Tömör, lényegre törő és igaz állítást láthatunk.
  • xido #3
    idővel biztos beletekerek..a kiváncsiság és a remény a jóra:)))
  • winnie #2
    az, hogy sokan megnézték, még nem jelenti, hogy jó is volt. de látod, te is megnézted, téged is érdekelt. más kérdés, hogy a harmadikat már nem fogod.
  • xido #1
    dvd-n rettentően sikeres 2.rész???...mivan??..annál nagyobb franchise romboló hulladék szart rég nem láttam,mikor átment a kötelező herkuleses fantasyba,akkor nagyon sírtam..és ennek így 3.részt..