Szekeres Viktor

Itt a S.T.A.L.K.E.R tévésorozat első előzetese

A játékrajongók eddig általában mozifilmes formában találhattak rá kedvenceik mozgóképes adaptációira, azonban most ismét tévésorozatként ismerkedhetünk meg egy népszerű program feldolgozásával.

A játékfanatikusok között nagy hírnek számított, hogy nem is olyan régen kiderült, hogy tévésorozat készült a Stalkerből. Alant látható a széria angol feliratos előzetese, mert az is a hírhez tartozik, hogy a sorozat orosz nyelven fog megjelenni.


További információkat a S.T.A.L.K.E.R. honlapjáról vagy Facebook oldaláról lehet nyerni (idővel), egyelőre csak bizakodhatunk abban, hogy az orosz tévésorozatgyártás is hasonló szinten van, mint az elmúlt években hatalmasat fejlődő orosz filmgyártás. A sorozat alapját, akárcsak a játékét és a Stalker című Andrej Tarkovszkij-filmét Borisz és Arkagyij Sztrugackij scifi novellája képzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a_n_d_r_e_w #17
    Vicces azt irni, hogy nem ertem, mivel a film kb egy 10 eves ertelmi szintjevel is elore kiszamithato (mar persze az a 3 percnyi tortenes ami a tobboras diavetites koze be volt keverve). Felszines vilagom (hamar szemlyeskedunk) valoszinuleg sokkal melyebb a tiednel, de hajra.
    Nem az a baj, hogy egy gyenge filmfeldolgozassal kevesebb, hanem hogy egy remek regenyt szegyenitettek meg ezzel. Mar bocsanat a sok sznobtol aki szerint remekmu, de sajnos annyit sem er, mint a film, amire vettek.
  • Silenzio #16
    Attól még, hogy nem érted, nem kéne lefikázni. Felszínes világod egy gyatra filmfeldolgozással kevesebb, és akkor mi van?

    Amúgy a körülményeket tekintve csoda, hogy elkészült. És így is remekmű lett.
    Olvastam az eredetit is, attól, hogy a rendező eltolja a hangsúlyokat, még a szellemisége ugyanaz maradt.
  • Silenzio #15
    Te meg hüle vagy? Ez egy élőszereplős sorozat, nem egy grafikus motor, dinnye.
  • Silenzio #14
    Hol a felirat, elvtársak?
  • a_n_d_r_e_w #13
    Az a "zsenialis" mu meggyalazasa az alapjaul szolgalo valoban jo scifinek. Ha valaki ennyire muveszfilmet akar mindenbe beleeroszakolni, akkor csinalja barmilyen temabol, es nem kell a tobbre erdemes dolgokat elertekteleniteni. Maguk a fiverek nyilatkoztak, hogy olyan messze all a vegso forgatokonyv az eredeti elkepzelesektol mint Mako Jeruzsalemtol.
  • ates84 #12
    "zs" kategória
  • Kingfisher #11
    Az a zseniális "borzadály" nem a Piknik az árokparton novella alapján készült, hanem a Sztrugackij testvérek által írt Stalker forgatókönyvből.
  • a_n_d_r_e_w #10
    A sorozat alapját, akárcsak a játékét és a Stalker című Andrej Tarkovszkij-filmét Borisz és Arkagyij Sztrugackij scifi novellája képzi.

    Barcsak legalabb halvany koze lett volna annak a muveszborzadajnak a regenyhez. Mondjuk a jateknak se sok van. Kovetelek egy rendes piknik az arokparton filmet :P
  • Jrex #9
    Mintha vmi fanvideó lenne...
  • bladesoft #8
    kicsit Primeval érzésem lett... de azt szeretem a maga egyszerűsége miatt.