17
-
#17 Vicces azt irni, hogy nem ertem, mivel a film kb egy 10 eves ertelmi szintjevel is elore kiszamithato (mar persze az a 3 percnyi tortenes ami a tobboras diavetites koze be volt keverve). Felszines vilagom (hamar szemlyeskedunk) valoszinuleg sokkal melyebb a tiednel, de hajra.
Nem az a baj, hogy egy gyenge filmfeldolgozassal kevesebb, hanem hogy egy remek regenyt szegyenitettek meg ezzel. Mar bocsanat a sok sznobtol aki szerint remekmu, de sajnos annyit sem er, mint a film, amire vettek. -
Silenzio #16 Attól még, hogy nem érted, nem kéne lefikázni. Felszínes világod egy gyatra filmfeldolgozással kevesebb, és akkor mi van?
Amúgy a körülményeket tekintve csoda, hogy elkészült. És így is remekmű lett.
Olvastam az eredetit is, attól, hogy a rendező eltolja a hangsúlyokat, még a szellemisége ugyanaz maradt. -
Silenzio #15 Te meg hüle vagy? Ez egy élőszereplős sorozat, nem egy grafikus motor, dinnye. -
Silenzio #14 Hol a felirat, elvtársak? -
#13 Az a "zsenialis" mu meggyalazasa az alapjaul szolgalo valoban jo scifinek. Ha valaki ennyire muveszfilmet akar mindenbe beleeroszakolni, akkor csinalja barmilyen temabol, es nem kell a tobbre erdemes dolgokat elertekteleniteni. Maguk a fiverek nyilatkoztak, hogy olyan messze all a vegso forgatokonyv az eredeti elkepzelesektol mint Mako Jeruzsalemtol. -
#12 "zs" kategória -
Kingfisher #11 Az a zseniális "borzadály" nem a Piknik az árokparton novella alapján készült, hanem a Sztrugackij testvérek által írt Stalker forgatókönyvből. -
#10 A sorozat alapját, akárcsak a játékét és a Stalker című Andrej Tarkovszkij-filmét Borisz és Arkagyij Sztrugackij scifi novellája képzi.
Barcsak legalabb halvany koze lett volna annak a muveszborzadajnak a regenyhez. Mondjuk a jateknak se sok van. Kovetelek egy rendes piknik az arokparton filmet :P -
#9 Mintha vmi fanvideó lenne... -
bladesoft #8 kicsit Primeval érzésem lett... de azt szeretem a maga egyszerűsége miatt. -
#7 Ez a Kisváros egyik rosszabbul sikerült epizódja -
#6 Stalker, a texasi kopó -
FoodLFG #5 Ez az új RealLife motor egész jóra sikerült. Árnyékok, fényszóródás egészen korrekt benne. Szerintem most fel van adva a lecke a többieknek (Crytek, ID).
Kíváncsi vagyok, hogy az új grafkártyák kimaxolva vajon kihajtják-e rendesen. Lehet, hogy majd le kell venni a felbontást azért. -
Jagdgeschwader #4 Azt a kutyafáját, milyen fasza az angol felirat! Remélem jó dolog sül majd ki belőle, az előzetes alapján várós! :P -
Rotyoka #3 A játékot nem szerettem de ez jó lesz :D -
sanyicks #2 RÉÉÉGI! vótmá! OLD -
#1 Várós!