Szekeres Viktor

Christian Bale után ismét új Batman lesz

Mivel Christopher Nolan a Dark Knight Rises-t követően nem akar több Batman-mozifilmet készíteni, ezért Christian Bale sem akarja többször eljátszani a jelmezes igazságtevőt. A sorozat viszont nélkülük is folytatódhat.

Christian Bale bejelentette, hogy harmadik Batman-filmjét követően másnak kell legközelebb magára öltenie a fekete gúnyát, mivel a The Dark Knight Rises lesz az utolsó jelenése Bruce Wayne-ként: "Hiszem, hogy most fogom utoljára alakítani a Denevérembert." - mondta a színész, de azért nyitva hagyott egy kiskaput, ugyanis hozzátette, hogy "hacsak nem gondolja meg magát Chris", ezzel utalva arra, hogy ha a rendező, Christopher Nolan ismét Batman-mozit készítene és vele képzelné azt el, akkor minden bizonnyal nem lenne kifogása a visszatérés ellen.

Jelenleg Christopher Nolan a Dark Knight Rises előkészületeivel foglalatoskodik, ideje pedig van bőven, hiszen a 2012. júliusi premierre belőtt film forgatása csak jövőre kezdődik el. Christian Bale jelenleg új, bokszolós filmjét promotálja. A Mark Wahlberg főszereplésével készült The Fighter amerikai premierjére december tizediké kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #25
    Pedig már a google translate is 'azt hiszem'-nek fordítja, direkt megnéztem.
  • Nethyrrea #24
    "Hiszem, hogy most fogom utoljára alakítani a Denevérembert."

    fogadjunk hogy angolul úgy kezdődött a mondata hogy "i believe..." és valaki kicsit érdekesen (....khm....) fordította le. google translator?
  • sandor8206 #23
    ne mondj semmit, sztem unalmas
  • m minnifield #22
    azért azt ne feledd el, hogy a batmanben szadista gyilkosok meg elbaszott idióta őrültek hemzsegnek, ennek megfelelően eredetileg kriminek íródott.az, hogy némelyik képregényrajzoló ehhez képest színes csilivili lufivilágot álmodott meg magának( amivel semmi baj nincs, nekem tetszik, hogy több elképzelés létezik ) nem jelenti azt, hogy batman ilyen. ilyen IS. nincs egy olyan hangulat amire rá lehet bökni, hogy na ez az, mostantól csak ez a batman.
  • CaptainRumi #21
    Batman halálával lehetne legjobban lezárni a trilógiát szerintem. Az hatásos lenne, még jobban hangsúlyozná, hogy batman is csak egy ember valamint egyértelműen elhatárolódna az utána következő részektől, amikben egy Arkham Asylumban látott világot tudnék legjobban elképzelni.
  • KP27 #20
    ha szerinted a TDK unalmas akkor nem is tudom mit mondjak. Mindegy. Minden topicba kell legyen egy nagybetűs filmszakértő aki aztán megmondja a frankót :D
  • buger87 #19
    Biztos vagyok benne, hogy Nolan olyan csavart rak le elénk, hogy tárta marad a szánk. A Tökéletes trükkben is megmutatta milyen mesterien ért a szálak húzogatásához és bizony a rendező ezt a trilógiát már jó előre eltervezte, aggodalomra adna okot Joker kiesése, mert szerintem voltak tervei a karakterrel, de tartom annyira profinak, hogy megoldja a helyzetet. A Gyűrűk Ura óta nem rajongtam ennyire filmért, nekem csakis ez számít :)
  • sandor8206 #18
    persze ízlések és ficamok
  • Loverman #17
    azért aki szerint a TDK rossz az eléggé nagy fail... persze ízlések és ficamok
  • sandor8206 #16
    azért már nagyon átesel a ló túlsó oldalára, neked melyik hihető karakter? Betmen?, Ghul?, Madárijesztő?, joker?
    sima comic-filmek az új betmenek is és pont a karakterek végett ha nem látnád, mert mindegyik comic-szerű (betmen nem öl????)
    elég ha csak összehasonlítód őket egy másik Nolan film szereplőivel pl: Prestige