Szekeres Viktor

Új főszereplője lesz a Mission: Impossible sorozatnak

Ha sikeres lesz a Mission: Impossible negyedik epizódja, akkor új színésszel, Jeremy Rennerrel folytatódhat tovább a sorozat, legalábbis ezek a jelenlegi tervek. A nagy kérdés persze az, hogy sikeres lesz-e?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Paramountnak távlati tervei vannak A bombák földjén című filmért Oscar-díjra is jelölt Jeremy Rennerrel, ugyanis vele készítenék el az M:I-4 után készülő esetleges további filmeket. Persze kérdés, hogy mekkora lesz igénye lesz a nézőknek a népszerű 60-as évekbeli tévésorozat alapján készített akciófilmsorozat további epizódjaira, ugyanis a 3. rész 134 millió dolláros bevétellel bukásnak számított Amerikában.


Tom Cruise mellett Renner lesz az egyik főszereplője a Mission: Impossible Ghost Protocol című negyedik résznek, mely jövő decemberben kerül bemutatásra, s a fentieket ő is megerősítette. A színész azt mondta az MTV News-nak, hogy mostani szerepe karaktere bevezetését célozza meg, hogy a későbbiekben Tom Cruise után rá lehessen építenie a franchise-t. "Ez egy olyan sorozat, ahol lecserélhető a főszereplő, a főhős karaktere. Nem tudom megjósolni a jövőt és azt sem, hogy mit akarnak a készítők, de mindenképpen ez az alapötlet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #5
    az egész sorozatnak ez volt a "bája", hogy nem izomból oldották meg az akciókat hanem fifikásan, átverősen, maszkosan, álruhásan. ha pont ezt vennék ki a filmből, akkor megint csak a név maradna. értem én a készítőket, egy meglévő franchise-ot könnyebb eladni mint egy újat alkotni. bár hál'istennek eddig erről nincs szó csak színészcseréről.
  • sandor8206 #4
    hát ja
  • Aldo Moro #3
    Azért a filmekben fel lehet lelni a sorozat hozadékát. Ezzel együtt egyetértek, ne vigyék más irányba, mint ahogy ne vigyék Bondot se Craig felé. Lehet nem ő a hiba, hanem a forgatókönyv, de az is megmaradhatna olyannak, amilyen Roger Moore idejében volt. Szerintem.
  • winnie #2
    inkább vigyék oda, ahová való. laza, átverős, maszkos, kütyüs, no erőszakos. az M:I tipikusan heist sorozat volt, a filmek sajnos ezt az aspektust magas ívben.
  • ddt500 #1
    Talán megpróbálják olyan irányba vinni a MI-t mint a 007-est. (Hihetőbb és keményebb).