Szekeres Viktor

Az eredeti szereplőkkel folytatódhat a Tapló télapó

Amerikában 60 millió dollárral hatalmas siker volt a Tapló télapó, egyébként mindenhol máshol megbukott. Billy Bob Thornton szívesen benne lenne egy folytatásban, igaz a színészek közól ketten (Bernie Mac, John Ritter) már nincsenek közöttünk.)

Miközben Billy Bob Thornton új filmjének, a Dwayne Johnson főszereplésével készült Rohanásnak (Faster, magyar premier: február 24-én) a promóciós körútján vesz részt, külön interjúkat is adott. A színész a Collider kérdésére elmondta, hogy nagyon szívesen szerepelne 2003-as éjsötét komédiájának, a Tapló télapónak (Bad Santa) a folytatásában.


A színész elmondása szerint a Tapló télapó az évek során klasszikus karácsonyi filmmé vált, s sokaknak az ünnepek alatt a Csoda a 34. utcában és Az élet csodaszép mellett kötelező néznivalónak számít. Thornton hozzátette, hogy már korábban is felmerült egy esetleges második rész gondolata, amihez annak ellenére lenne kedve, hogy még sosem készítette el egy filmjének a folytatását sem. "Minden attól függ, hogy a rendezőnek lesz-e vér a pucájában, hogy ugyanolyan sötét maradjon a film hangvétele." - tette hozzá a fentiekhez Billy Bob Thornton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)