Szekeres Viktor

Megvan az Uncharted-mozifilm főszereplője

Mark Wahlberg a Max Payne-mozifilm csúnya bukását követően újabb videójáték-adaptációval próbálkozik meg. Az Uncharted: Drake's Fortune első blikkre közönségcsalogatóbb próbálkozásnak tűnik.

Mark Wahlberg megerősítette a pletykákat, miszerint ő lesz a főszereplője a David O. Russell által rendezett videójáték-adaptációnak, az Uncharted: Drake's Fortune-nek. Wahlberg, mint Nathan Drake fog feltűnni a vásznon, s a színész MTV-nek adott interjújában azt is elmondta, hogy a filmben lehet, hogy szerepelni fog Robert De Niro és Joe Pesci.


A színész azt is elmondta az MTV News-nak, hogy abban bízik, hogy a Sivatagi cápák és a The Fighter rendezőjével már 2011-ben együtt dolgozhat, de egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor startolhat a folytatás. Az mindenesetre biztos, hogy az egykori rapper nagyon lelkes: "Az ötlet, ami Davidnek eszébe jutott, egyszerűen őrült. Szóval nagyon remélem, hogy nyáron leforgathatjuk a filmet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #17
    Abszolúte nem illik ebbe a filmbe ...
  • sandor8206 #16
    lehet, de az utóbbi évek bizonyítják sztem, hogy már tök lényegtelen, hogy ki játszik egy filmben, egy filmet a film maga adja el
    Talán még Will Smith neve csalógató még ma is, de amúgy ma már sztem nem nagyon számít a dolog (Avatar, D9, Betmen, Star Trek, Karate kölyök, Másnaposak stb. példának)
    Knight and Day, Edge of Darkness, Denzel filmjei, Bruce papa filmjei stb. stb.
    és ezekhez képest Whalberg meg noname
  • Jimmyke #15
    What, Castle sorozat a nagy pocsolyán túl elég népszerű, Firefly fanatikusok meg minden évben megveszik a sorozatot DvDn.

    Totál ismeretlen.
  • DrTre #14
    Aki játszott az Uncharted-dal, az tudja, hogy Nate egy vidám, vicces és indiana jones-osan kalandvágyó figura. Ezt a szerepet pedig sztem Nathan jobban el tudná játszani, közelebb áll hozzá, mint Wahlberg. Wahlberg poénkodni nem igazán tud, neki a komolyabb szerepek illenek. Én így látom, de azért kíváncsi vagyok, hogy vele milyen lesz.
  • Kensin #13
    Látom nem sokan látták itt a Firefly-t.

    Abban nem kételkedek, hogy Wahlberg jót fog alakítani, de valahogy nem tudom Nate-ként elképzelni.
  • Kensin #12
    Ja. De azért érdekes belegondolni hogy ez a legfőbb szempont. Pont emiatt vagyunk tele már folytatásokkal és játékadaptációkkal.
    A lényeg, hogy a marketing alapján első héten behúzzanak egy rakás embert a mozikba, és lehetőleg 3D legyen, mert arra drágábbak a jegyek!

    - Óh mondd, Alkotási Vágy, mivé lettél az idők során?
    - Hmm, mennyibe kerül egy olyan? Tudna becslést adni, mekkora plusz bevételünk származhatna belőle?
    - ...
    - Akkor ez el van döntve, köszönjük viszlát!
  • nessboth #11
    Ebben most tökéletesen egyet értek! Wahlberg neve jobban cseng, mint azé az ismeretlen srácé, legyen akár tehetségesebb, akár nem.
  • Chocho #10
    Miért, nem? Ha a "Starring: Kis Béla!" felirat van a plakáton, senki sem fogja megnézni. A stúdiók tisztában vannak ezzel és olyan arcokra pályáznak, akikkel el lehet adni a filmet azoknak is, akik sosem játszottak a játékkal. Ez is csak üzlet...
  • Chocho #9
    Igen, remek színész, még a tőle távoli karakterekben is teljesen hihető (Az esemény). A Max Payne-t a szar forgatókönyv tette tönkre.
  • Kensin #8
    Aha! Egy színész legfontosabb tulajdonsága a neve reklámértéke!