Megvan az Uncharted-mozifilm főszereplője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abszolúte nem illik ebbe a filmbe ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
lehet, de az utóbbi évek bizonyítják sztem, hogy már tök lényegtelen, hogy ki játszik egy filmben, egy filmet a film maga adja el
Talán még Will Smith neve csalógató még ma is, de amúgy ma már sztem nem nagyon számít a dolog (Avatar, D9, Betmen, Star Trek, Karate kölyök, Másnaposak stb. példának)
Knight and Day, Edge of Darkness, Denzel filmjei, Bruce papa filmjei stb. stb.
és ezekhez képest Whalberg meg noname
Talán még Will Smith neve csalógató még ma is, de amúgy ma már sztem nem nagyon számít a dolog (Avatar, D9, Betmen, Star Trek, Karate kölyök, Másnaposak stb. példának)
Knight and Day, Edge of Darkness, Denzel filmjei, Bruce papa filmjei stb. stb.
és ezekhez képest Whalberg meg noname
What, Castle sorozat a nagy pocsolyán túl elég népszerû, Firefly fanatikusok meg minden évben megveszik a sorozatot DvDn.
Totál ismeretlen.
Totál ismeretlen.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Aki játszott az Uncharted-dal, az tudja, hogy Nate egy vidám, vicces és indiana jones-osan kalandvágyó figura. Ezt a szerepet pedig sztem Nathan jobban el tudná játszani, közelebb áll hozzá, mint Wahlberg. Wahlberg poénkodni nem igazán tud, neki a komolyabb szerepek illenek. Én így látom, de azért kíváncsi vagyok, hogy vele milyen lesz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Látom nem sokan látták itt a Firefly-t. <#vigyor>#vigyor>
Abban nem kételkedek, hogy Wahlberg jót fog alakítani, de valahogy nem tudom Nate-ként elképzelni.
Abban nem kételkedek, hogy Wahlberg jót fog alakítani, de valahogy nem tudom Nate-ként elképzelni.
Ja. De azért érdekes belegondolni hogy ez a legfõbb szempont. Pont emiatt vagyunk tele már folytatásokkal és játékadaptációkkal.
A lényeg, hogy a marketing alapján elsõ héten behúzzanak egy rakás embert a mozikba, és lehetõleg 3D legyen, mert arra drágábbak a jegyek!
- Óh mondd, Alkotási Vágy, mivé lettél az idõk során?
- Hmm, mennyibe kerül egy olyan? Tudna becslést adni, mekkora plusz bevételünk származhatna belõle?
- ...
- Akkor ez el van döntve, köszönjük viszlát!
A lényeg, hogy a marketing alapján elsõ héten behúzzanak egy rakás embert a mozikba, és lehetõleg 3D legyen, mert arra drágábbak a jegyek!
- Óh mondd, Alkotási Vágy, mivé lettél az idõk során?
- Hmm, mennyibe kerül egy olyan? Tudna becslést adni, mekkora plusz bevételünk származhatna belõle?
- ...
- Akkor ez el van döntve, köszönjük viszlát!
Ebben most tökéletesen egyet értek! Wahlberg neve jobban cseng, mint azé az ismeretlen srácé, legyen akár tehetségesebb, akár nem.
Miért, nem? Ha a "Starring: Kis Béla!" felirat van a plakáton, senki sem fogja megnézni. A stúdiók tisztában vannak ezzel és olyan arcokra pályáznak, akikkel el lehet adni a filmet azoknak is, akik sosem játszottak a játékkal. Ez is csak üzlet...
Gaming is believing.
Igen, remek színész, még a tõle távoli karakterekben is teljesen hihetõ (Az esemény). A Max Payne-t a szar forgatókönyv tette tönkre.
Gaming is believing.
Nem hiszem, hogy Whalberg hibája, hogy a Max Payne film olyan lett, amilyen. Általában jól választ a srác szerepeket (pl Tégla, Shooter, 4 brothers), úgyhogy én meg vagyok vele elégedve.
egy viszonylag ismeretlen névvel közel sem lehetne eladni a filmet annyira, mint wahlberggel.
Ááá, pedig õ rohadt jól alakította volna Nate-et! Vele akár még nagy siker is lehetett volna a filmbõl
Szegény Nathan Fillion, pedig õ még kampányolt is a szerepért. 😞
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A játék az nagyon ütõs. Kicsit félek, hogy filmek között ez a sztori már nem fog akkorát robbanni, de akár még a legjobb videojáték adaptáció is lehet belõle.
Végül is a Silent Hill sem volt rossz, szóval viszonylag jól is lehet ezt a mûfajt csinálni.
Végül is a Silent Hill sem volt rossz, szóval viszonylag jól is lehet ezt a mûfajt csinálni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amax payne film nem volt valami nagy szam, de a shooter filmje az tetszett.
Ebbe talan megint jol alakit, varom.
Ebbe talan megint jol alakit, varom.