17
  • Laza
    Abszolúte nem illik ebbe a filmbe ...
  • sandor8206
    lehet, de az utóbbi évek bizonyítják sztem, hogy már tök lényegtelen, hogy ki játszik egy filmben, egy filmet a film maga adja el
    Talán még Will Smith neve csalógató még ma is, de amúgy ma már sztem nem nagyon számít a dolog (Avatar, D9, Betmen, Star Trek, Karate kölyök, Másnaposak stb. példának)
    Knight and Day, Edge of Darkness, Denzel filmjei, Bruce papa filmjei stb. stb.
    és ezekhez képest Whalberg meg noname
  • Jimmyke
    What, Castle sorozat a nagy pocsolyán túl elég népszerű, Firefly fanatikusok meg minden évben megveszik a sorozatot DvDn.

Totál ismeretlen.
  • DrTre
    Aki játszott az Uncharted-dal, az tudja, hogy Nate egy vidám, vicces és indiana jones-osan kalandvágyó figura. Ezt a szerepet pedig sztem Nathan jobban el tudná játszani, közelebb áll hozzá, mint Wahlberg. Wahlberg poénkodni nem igazán tud, neki a komolyabb szerepek illenek. Én így látom, de azért kíváncsi vagyok, hogy vele milyen lesz.
  • Kensin
    Látom nem sokan látták itt a Firefly-t.

Abban nem kételkedek, hogy Wahlberg jót fog alakítani, de valahogy nem tudom Nate-ként elképzelni.
  • Kensin
    Ja. De azért érdekes belegondolni hogy ez a legfőbb szempont. Pont emiatt vagyunk tele már folytatásokkal és játékadaptációkkal.
    A lényeg, hogy a marketing alapján első héten behúzzanak egy rakás embert a mozikba, és lehetőleg 3D legyen, mert arra drágábbak a jegyek!

- Óh mondd, Alkotási Vágy, mivé lettél az idők során?
    - Hmm, mennyibe kerül egy olyan? Tudna becslést adni, mekkora plusz bevételünk származhatna belőle?
    - ...
    - Akkor ez el van döntve, köszönjük viszlát!
  • nessboth
    Ebben most tökéletesen egyet értek! Wahlberg neve jobban cseng, mint azé az ismeretlen srácé, legyen akár tehetségesebb, akár nem.
  • Chocho
    Miért, nem? Ha a "Starring: Kis Béla!" felirat van a plakáton, senki sem fogja megnézni. A stúdiók tisztában vannak ezzel és olyan arcokra pályáznak, akikkel el lehet adni a filmet azoknak is, akik sosem játszottak a játékkal. Ez is csak üzlet...
  • Chocho
    Igen, remek színész, még a tőle távoli karakterekben is teljesen hihető (Az esemény). A Max Payne-t a szar forgatókönyv tette tönkre.
  • Kensin
    Aha! Egy színész legfontosabb tulajdonsága a neve reklámértéke!
  • Wittgen
    Nem hiszem, hogy Whalberg hibája, hogy a Max Payne film olyan lett, amilyen. Általában jól választ a srác szerepeket (pl Tégla, Shooter, 4 brothers), úgyhogy én meg vagyok vele elégedve.
  • winnie
    egy viszonylag ismeretlen névvel közel sem lehetne eladni a filmet annyira, mint wahlberggel.
  • Kensin
    Ááá, pedig ő rohadt jól alakította volna Nate-et! Vele akár még nagy siker is lehetett volna a filmből
  • Jimmyke
    Szegény Nathan Fillion, pedig ő még kampányolt is a szerepért. :(
  • NEXUS6
    A játék az nagyon ütős. Kicsit félek, hogy filmek között ez a sztori már nem fog akkorát robbanni, de akár még a legjobb videojáték adaptáció is lehet belőle.

Végül is a Silent Hill sem volt rossz, szóval viszonylag jól is lehet ezt a műfajt csinálni.
  • Daell Drow
    Amax payne film nem volt valami nagy szam, de a shooter filmje az tetszett.
    Ebbe talan megint jol alakit, varom.
  • Seth
    Marky Mark?

A T Y A.... Ú R.... I S T E N